Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkezdett érezni valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdett érezni valamit irántam a szex partnerem?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve vagyunk szex kapcsolatban. Eleinte tényleg olyan tipikus csak szex volt. Elég kimért és távolságtartó volt. De pár hónapja ez megváltozott.Nagyon sokszor átkarol, megcsókol hosszú lassú csókkal is,simogat,fogja a kezem, rám ír igaz nem minden nap. Eddig havonta 1szer találkoztunk most havi 2-3 alkalom. Sokkal intimebb lett minden. A magánéletébe is beavat pl a fiával kaocsolatos dolgokba. Viszont azt mondta hogy még nem akar normális kapcsokatot. Én is ezt mondtam neki.Én kedvelem őt. Mindketten elváltunk. F42 L 26. Mindketten nagy csalódáson vagyunk túl a házasságunk miatt.
2022. márc. 3. 21:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

1 év után beszél a gyerekéről, nagy dolog. Nyilván már unja az üres közhelyeket és ennyi idő után már simán beszél erről az ember.

Az meg, hogy szexben is más... Vagy kiesett az a személy, akivel eddig így dugott vagy csak szimplán most ezt igényli.

Ha megmondta, hogy nem akar kapcsolatot, akkor kár ezen agyalni.

2022. márc. 8. 11:01
 12/23 NTBS ***** válasza:
Igen lehet, hogy többet is akar. Kérdezz rá aztán kiderül. Én csak azt nem értem miért mentél bele egy ilyen helyzetbe? Privátban megírhatod, ha van kedved.
2022. márc. 8. 16:20
 13/23 A kérdező kommentje:

A normális kommentelőknek köszönöm a válaszokat.8 évig férjnél voltam. Elég nagyot csaldótam az ex férjemben ahogy ő is az ex feleségében.Mindkettőnket megcsaltak

Ő fél évvel korábban vált el mint én.Úgy gondoltam, hogy szexkapcsolatot szeretnék csak jó darabig. Nem is vágytam

párkapcsolatra. De most elgondolkoztam. Egyébként elég sok más gesztusból érzékelhető, hogy érez valamit pl sokkal kevesebbet ír a szexről inkább az érdekli, hogy hogy vagyok, vagy ha látja, hogy sokáig fent vagyok akkor rám ír hogy feküdjek le aludni mert reggel korán kelek. Ha beteg vagyok mindig érdekli a hogylétem.Régebben sosem voltak ilyenek,csak akkor beszéltünk pár mondatot mielőtt átjött.A szex is úgy zajlott, hogy szinte egyből letepert, most meg magához húz, úgy néz rám mitha csodálna de nem mondja, lassan csókol becsukott szemmel, símogat közben beszélgetünk és egyálktalán nem erölteti, hogy a szexre térjünk. De több más ilyen apróságot fel tudnék sorolni amiben változott. De lehet, hogy ez normális ennyi idő után.

Szokott kérdezni a pasikról is. Tudja, hogy elég sokan csapják nekem a szelet.És mindig arra buzdit, hogy normális pasit találjak majd magamnak aki szeret és ne legyen szegény, vagy bunkó stb... Néha olyan mintha burkoltan magáról beszélne de talán nem akar semmit csak kedvel és tényleg azt szeretné ha majd találnék valakit mert eddig mindig tiltakoztam ellene hogy nem kell soha többet férfi az életembe, mert a volt férjem nagyon sok fájdalmat okozott. Ma is küldött már korán reggel egy képet macit rózsákkal nőnapra. Ő később szokott kelni, álltalában csak este beszélünk mert 22 órakkor végez a munkába.Arra számítottam, hogy nem fog írni vagy, ha igen akkor csak este,most meg már mielőtt beértem munkába küldte az üzit.Persze lehet hogy ez sem jelent semmit de szülinapomon meg karácsonykor is csak éjszaka írt.

2022. márc. 8. 17:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Régebben csak szex volt, nem volt se csók, se ölelkezve össze bújás semmi ilyesmi

Hogy lehet CSÓK és olelkezes nélkül szexelni??

2022. márc. 8. 21:07
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom ő nem akarta. Néha csók volt de csak olyan semmit mondó. Inkább puszi. Kezdetben elég távolságtartó volt. Pl egyszer mondtam neki hogy hiányoztál és azt mondta, hogy ne kötődjek annyira. De ez még az elején volt.Aztán volt egy időszak mikor egyálltalán nem akart megcsókolni.
2022. márc. 8. 21:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

“ És mindig arra buzdit, hogy normális pasit találjak majd magamnak aki szeret és ne legyen szegény, vagy bunkó”

Ha többet akarna, nem így beszélne.

Nem magát ajánlja.

Megkedvelt, persze, többet érez irántad, de nem akar stabilat.

2022. márc. 16. 00:08
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

Lehet, hogy legyökerezne. 42 éves, te meg csaknem 20-szal fiatalabb.

Ez védekezés is. Tarthat attól a korkülönbség miatt, hogy nagyobb az esély, hogy csalódhat benned.

Azért olyan sok nője nem lehet. Legfeljebb olykor még egy. De a stabil partner, valószínűleg te vagy.

Nincs olyan, hogy egy férfi ne vágyna gyengédségre, legfeljebb titkolja, zárkózott.

Úgy látszik, most már igényli a gyengéd pillanatokat is, de nem biztos, hogy többet jelent ennél.

Az meg, hogy simogatás, csók nélkül szex, hááát, az elég gáz. A szex ösztön. Csak a kurvát nem csókolják, az pedig nem te vagy.

2022. márc. 16. 00:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Az enyém pont ilyen volt. Ennek ellenére a végére sem alakultak ki komoly érzelmek. Egyszerűen lehet, hogy csak tetszik neki, hogy dumálhat valakivel. Amiket felsoroltál, azok nem olyan extra dolgok.

2022. márc. 16. 00:27
 19/23 anonim ***** válasza:
55%

16 osnak erre: " Ha többet akarna nem így beszélne" és ha ez forditott pszichologia.

Ugy tűnik hog nem magat ajánlja közben meg lehet.

Nem egyszerű pasi aggyal gondolkodni, de azért vmi.elkezdődhetett ha erzi benne a kérdező a változást.

A kerdés nem az h.mit gondol hanem h.tenyleg komolyan el tudjak e képzelni kettesben az életet?

2022. márc. 16. 07:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Ezt csak úgy fogod kideríteni, ha leülteted, hogy érzed, hogy valami változott és legyen őszinte. Találgatni szerintem semmi értelme.
2022. márc. 25. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!