Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác elkérte ma a számom egy kávézóban, de van barátom?
Elkérte a számom, de nem adtam meg neki, mert szerintem randira akart hívni, meg beszélgetni akart velem, ami nem fér bele egy kapcsolatba.
Kiváncsi vagyok, hogy mások ilyenkor megadják-e.

Ha villamcsapaskent erne a vonzalom, csakis akkor megadnam. Akkor hagynam magam sodrodni, es esetleg ugy is szakitanek a baratommal, ha szerelmi banattal vegzodik a sztori.
De a gerincmaniasok elmeleti elvarasai alapjan nem, nem szakitanek ot percben belul a baratommal, hogy te, en megadtam a szamom.
Ha elso latasra villamcsapas, akkor nem erdekelne se isten, se ember. Ha nem az, nem adnam meg a szamom, kesz.

Beszélgetni lehet? Azért megnézném, mit szólna a párja, ha hazamenne és közölné: "Képzeld Bélus, ma egy srác elkérte a számom a kávézóban, megadtam neki, de ne aggódj, csak beszélgetni fogunk!" 😀
Az én szerény véleményem, hogy ha van egy ismerősöd, akkor nyilván beszélgetsz vele, de egy random idegennek megadni a számodat, mikor párkapcsolatban vagy ... ugyan már. Az idegen sem azért kéri a számodat, hogy cseverésszen veled 😁

hát, ha egyetemen órán ismernék meg embert akkor facebook-on szerintem be lehet követni egymást, meg beszélgetni, mert az abszolút nem sugallja azt, hogy más is lenne.
Ebben az esetben csak nyílvánvaló (szerintem), hogy mi a célja...

Vizsgáljuk külön a két dolgot.
Csávó: ül egy kávézóban, lát egy szimpatikus csajszit, beszédbe elegyedik vele, elkéri a számát. Mi ezzel a gond? Komolyan kérdezem, mi ezzel a gond? Én is csináltam már ilyet, veszíteni valóm nem volt. Próba, szerencse, ennyi. Vagy igent mond, vagy nem, nem kell ezt túldrámázni.
Csaj: van embere, ezért udvariasan, de határozottan megmondta, hogy no go. Ezzel sincs semmi gond. Ha szingli lenne és rokonszenves meg jól szituált a csávó, akkor egy beszélgetés után miért ne lehetne megadni valami elérhetőséget?

15/
Látod, pontosan tudod te is. Ezért nem értem, mi a kérdés? kapcsolatban nem ismerkedek, nem tudtam, h ez nem mindenkinek alap.. :D
Jól kijövök a srácokkal, de nagyon jól tudom, hogy bepróbálkoznának. Ez van, nekem sose ment a túlzott pasi-nő barátság, mert előbb utóbb mindig volt valami bepróbálkozás is..
Legutóbb egy srác ahogy leszálltam és mentem társasággal talizni, kajak elkísért pár utcát.. :D Aztán elkérte a számom. Lazán mondtam neki, hogy ne haragudj, de van barátom.
A srác megértette, és elköszöntünk, ennyi. Nyilván ne bratyizni akarnak, tehát nem értem továbbra sem a kérdés lényegét. :D

Csak tudnám mitől akkora tabu az ha valaki kapcsolatban van. Nem felségárulás mással ismerkedni. A mai világban a legtöbb "nagy szerelem" nem tart fél évnél tovább, és az is csak érdekből vagy unalomból születik. Amúgy se tiltja törvény hogy ha párod van ismerkedjél mással.
A másik amitől kivagyok: ez a nyavalygás hogy "velem ne akarjanak egy kávézóban ismerkedni". És akkor hol akarjon az ember? Mert hogy a kávézó nem jó, de a suli se jó mert ott tanulsz, az étterem se jó mert ott épp ebédelni vagy, nem jó a busz mert az milyen már, a buli se mert ott kikapcsolódni vagy, aki neten ír neked az egy idióta nyámnyila... Akkor mégis hol a jóistenben ismerkedjen az ember? A parlamentben a koronaékszerek mellett vagy hol szabad a drágalátos nőket megszólítani? Mert hogy az a pasas ki éppen dugja őket ("bocsi van párom") gondolom az is megszólította őket valahol, nem a vállára kapta mint az ősember és vitte haza...
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!