Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác elkérte ma a számom egy kávézóban, de van barátom?
Elkérte a számom, de nem adtam meg neki, mert szerintem randira akart hívni, meg beszélgetni akart velem, ami nem fér bele egy kapcsolatba.
Kiváncsi vagyok, hogy mások ilyenkor megadják-e.

Én múltkor csak annyit mondtam, hogy "ne haragudj, nagyon rendes vagy, de nem szeretnék ismerkedni" - nem tartozol magyarázattal, ezek a tények, el kell fogadni.
(Csávó viszont küzdött, és már rendesen nyaggatott, hogy legalább csak egy kávét igyak meg vele. Az ezredik "bocsi, nem" után végre igent mondtam, azzal a feltétellel, hogy a párom is jön. Vicces képet vágott :D)

Ha úgyis tudod, hogy a másik ismerkedni akar, és nem barátilag, akkor fölösleges megadni.
Neki úgyis csak akkor lennél érdekes, ha lenne esélye a megszerzésedre.

4.-re.
40 éves, FÉRFI vagyok. Ugyan miért baj a kávézó? Vagy a posta, vonat, bolt, ...?
Köszönd meg, hogy valaki észrevesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!