Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más mit gondol erről? Igaza lehet a szüleimnek??
Kb.3 hónapja ismerek egy fiút. Tudnak róla a szüleim,viszont élőben még nem találkoztak vele. Ugyanúgy az ő szülei is tudnak rólam de nem találkoztam még velük. 3 szor találkoztunk eddig a fiúval és kezd egyre jobban érdekelni. Azért találkoztunk még csak 3szor mert először csak beszélgettünk nem vettem komolyan őt néhány szót irkaltunk. Kb ilyen másfél hónapja találkozhatunk. Az a lényeg a szüleimnek furcsa, hogy pl tegnap is elvitt megmutatta a házát hogy lakik, viszont nm vitt be engem a szuleihez, bemutatni, inkább elmentünk egy parkolóba meg mindenfele beszélgetni több órákig. Amikor meg ő jött hozzám,akkor mg nm a lakhelyemen találkoztunk, hanem a legközelebbi városba tőlünk, és akkor is mondta hogy ő nm akar az én apámmal találkozni. Mármint nem mondtam neki hogy jöjjön el, csak apa szólt nekem hogy lehet ott lesz és majd vele menjek haza a fiú meg közölte velem hogy intezzem úgy hogy ők ketten ne találkozzanak. Anyámék szerint csak szórakozni akar velem, semmi komoly szándék. De egyébkent nagyon rendes,kedves. A szex témát fel sem hozza,nm erőszakos. Nagyon rendes . Felhiv engem 2 óra hosszát szoktunk telefonálni,figyelmes.
Más hogy gondolja ezt??

Szerintem az természetes, hogy ennyi idő után nem akar bemutatni, három randi az semmi. Az is érthető, hogy nem akar apáddal találkozni.
Viszont nem értem minek mutogatja a házukat, meg miért parkolókban kell találkoznotok. Ez így tényleg nagyon gyerekes, ahelyett hogy beülnétek valahova, vagy csinálnátok valami normális programot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!