Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más mit gondol erről? Igaza lehet a szüleimnek??
Figyelt kérdés
Kb.3 hónapja ismerek egy fiút. Tudnak róla a szüleim,viszont élőben még nem találkoztak vele. Ugyanúgy az ő szülei is tudnak rólam de nem találkoztam még velük. 3 szor találkoztunk eddig a fiúval és kezd egyre jobban érdekelni. Azért találkoztunk még csak 3szor mert először csak beszélgettünk nem vettem komolyan őt néhány szót irkaltunk. Kb ilyen másfél hónapja találkozhatunk. Az a lényeg a szüleimnek furcsa, hogy pl tegnap is elvitt megmutatta a házát hogy lakik, viszont nm vitt be engem a szuleihez, bemutatni, inkább elmentünk egy parkolóba meg mindenfele beszélgetni több órákig. Amikor meg ő jött hozzám,akkor mg nm a lakhelyemen találkoztunk, hanem a legközelebbi városba tőlünk, és akkor is mondta hogy ő nm akar az én apámmal találkozni. Mármint nem mondtam neki hogy jöjjön el, csak apa szólt nekem hogy lehet ott lesz és majd vele menjek haza a fiú meg közölte velem hogy intezzem úgy hogy ők ketten ne találkozzanak. Anyámék szerint csak szórakozni akar velem, semmi komoly szándék. De egyébkent nagyon rendes,kedves. A szex témát fel sem hozza,nm erőszakos. Nagyon rendes . Felhiv engem 2 óra hosszát szoktunk telefonálni,figyelmes.
Jó de engem se mutat be az ő szüleinek...szóval tegnap elvitt a házuk mellett azt mondja én itt lakok mégse...jó nyilván engem nem zavar hogy adják a bogarat a fülembe hogy biztos nem akar tolem semmit
2022. márc. 1. 10:16
3/13 anonim válasza:
Egyszerűen korainak tartja a szülőkkel való találkozást, esetleg fél...
2022. márc. 1. 10:17
4/13 anonim válasza:
Biztos hogy fél. Aki nem fél az minden gond nélkül találkozna az apáddal. De ez nem jelenti hogy csak játszana veled. Mondjuk az már gyanúsabb hogy az ő szüleinek sem akar bemutatni, úgy hogy ráadásul ott volt rá az alkalom.
2022. márc. 1. 10:20
5/13 anonim válasza:
Lehet attól is tart, hogy mit fognak rólad gondolni az ő szülei.
2022. márc. 1. 10:20
6/13 A kérdező kommentje:
Fitalok vagyunk még 19 évesek én úgy tudom hogy neki csak 1 kapcsolata volt eddig az életében ami komoly...annak is rég vége lett már és azóta csak ilyen futó kalandok. Nekem meg egyáltalán nem volt még komoly kapcsolatom. Hát így nem mondtuk még ki hogy mi együtt vagyunk viszont valami így alakul. Lehet hogy mondhatom őt barátomnak. Én ha magamból indulok ki,azért nem találkoznék még a szüleivel mert nagyon szégyenlős vagyok. Még ő előtte is,nem hogy a szülei előtt. És én is úgy gondolom hogy ha komolyra fordulna a dolog tudjuk hogy szerelmesek vagyunk stb. Akkor lenne majd illő ez a bemutatkozás...csak a szüleim nemtudom hogy miért akadekoskodnak ilyenbe bele. Szóval jött haza ma apa és hallottam mondta anyunak hogy befejezhetnenk ezt a talalkozgatast meg stb. Nekem nem mondta de anyámnak igen. Meg zavarja őket ha 2 hét nem találkozás után 3-4 óra hosszát vele vagyok. Hát miért ne??
2022. márc. 1. 10:38
7/13 anonim válasza:
3 randi után szerintem mér korai lenne bemutatni a szülőknek, ennyi. Ez persze nem zárja ki azt, hogy nem szórakozik veled, sajnos. Én nem ebből próbálnék következteni a szándékairól.
2022. márc. 1. 11:56
8/13 anonim válasza:
De nem értem miért nem akar találkozni apukáddal.
"apa szólt nekem hogy lehet ott lesz és majd vele menjek haza a fiú meg közölte velem hogy intezzem úgy hogy ők ketten ne találkozzanak"
Ezt nem értem.
Csak összefutottak volna. Miért fél ettől?
2022. márc. 1. 13:03
9/13 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a fiú is szégyenlős!
2022. márc. 1. 13:41
10/13 anonim válasza:
Lehet az egyik futó kaland során összebalhézott a csaj apjával és nem akarja hogy ez megismétlődjön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!