Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak ,akik semmiképp sem ismerkednének egy jóval fiatalabb (10-20 év) nővel?
20 évvel fiatalabbért vinnének a böribe
10 évvel fiatalabb szerintem simán belefér
Attól függ persze, h hány éves a faszi, mert ahogy páran utaltak rá, pedofil kategóriába is csúszhat az ügy.
40 évesként a 10-15 évvel fiatalabb az oké komoly kapcsolatra. Annál fiatalabb is vonzó persze, de ők még nem biztos, hogy elég érettek egy komoly kapcsolódásra.
Én most itt arra lennék kíváncsi, hogy egy negyvenes komoly férfi, kezdene-e komoly kapcsokatot egy 30 körüli nővel.
Természetesen nem 20-30 éves férfiakhoz szól a kérdésem.
A lányommal is ismerkedem születése óta. Most 3 éves.
Nem értem, miért felnőtt kapcsolatokban van ez.
Ez se nem felnőtt, se nem (pár)kapcsolat.
De am párkapcsoaltra simán adnék egy 10 évest is ha olyan. Mondjuk pár évig valszeg nem lenne köztünk szexualitás, de az amúgy is kb semmi.
Az érzelmek a lényeg.
Ja ééértem...
10-20 évvel fiatalabb...
Áhám.
Nos én egy 10 évessel is simán.
Már 8-9 éves kortól az ember kvázi vágyik olyan kapcsoaltra, amiből a standard értelemben vett párkapcsolati fogalom fog kialakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!