Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, de nem tesz értem semmit.?
Néhány hónapja ismertük meg egymást. Lelkileg nagyon hamar egymásra hangolódtunk és a kémiai vonzalom is érezhető volt mindkettőnk részéről. Sokat beszélgettünk, elhívott randizni is.(sajnos végül nem jött össze mert lebetegedtem és ő se volt túl jól fizikailag...) Utána még beszélgettünk sokat, de valahogy úgy éreztem,hogy sokkal ridegebb lett. Mondta,hogy most nagyon sokmindent összejött neki az életben (mesélt is a jelenlegi helyzetében lévő kihívásokról) és bocsánatot kért, hogyha kicsit ridegebb,az nem azért van mert velem lenne baja. Ezután egy héttel találkoztunk egy a szülinapi bulin és ott egész este kb együtt voltunk, beszélgettünk és bevallotta hogy tetszem neki. És nem tudja megfogalmazni, de valami nagyon megfogta, ami bennem van. (fontos tudni,hogy ő egy eléggé kavarós típus viszont felém teljesen máshogy viszonyul. Nem nyomult, nem kapott le, nem volt érzelemmentes. Soha nem láttam még fiút ilyen őszinte, csodáló szemekkel nézi rám ...)
Mondta is,hogy én más vagyok neki mint a többi lány és hogy nem is tudja mi van benne, ez neki nagyon új dolog... És megígérte,hogy ezt az egészet nem fogja annyiban hagyni.
A buli egy hete volt és azóta nem írt, nem beszéltünk...
Úgy gondolom,hogy fél, nem tud/akar elköteleződni. Hogyan tudnám tudatni vele,hogy én nem azt várom el tőle hogy azonnal fejest ugorjunk egy párkapcsolatba, hanem csak adjunk esélyt annak ,hogy mégjobban megismerjük egymást és úgy már sokkal könnyebb lesz eldönteni,hogy mit is akarunk.
Előre is köszi a válaszokat!
19/L (a fiú is velem egyidős)

Nekem ezeknél az a tapasztalatom, hogy ha egy ilyesmi szituban egy férfi nem lép, akkor nem akar eléggé.
Ha egy pasasnak igazán tetszél és veled akar lenni, veled tölteni az idejét, találkozni, akkor talál is rá módot, hogy találkozzatok.
Voltam hasonló szituban ahol volt vonzalom, volt érdeklődés, lehetőseg is volt, mégse lépett a pasi. Volt több ilyen is. Mindegy, hogy félénk volt, vagy valami miatt nem volt "alkalmas" TELJESEN MINDEGY az ok, ha a vége az, hogy nem történik semmi.
Majd ha elhív, találkoztok es ez többször is megtörténik, NA az jelent majd valami komolyat.

Még azzal egészíteném ki, hogy ha elfoglalt is, de van egy szabad fél órája, órája ÉS tényleg odavan érted, akkor elhív hogy fussatok össze.
Fordítva: ha te vagy elfoglalt de lenne egy szabad órád, akkor te is szeretnéd azt azzal az emberrel tölteni aki nagyon tetszik neked és teszel is érte.
Ha meg nem fér bele neki egy kapcsolat, akkor azt meg kell mondani, mert így korrekt.
"Gizi tetszel de jelenleg nem férsz bele az életembe, mint kapcsolat". Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!