Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki, vagy ez nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, vagy ez nem jelent semmit?

Figyelt kérdés
Van az osztályban egy fiú, és mindig azt veszem észre hogy néz. Beszélgetek valakivel és rápillantok akkor is azt veszem észre hogy engem figyel.

2017. ápr. 15. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Nos így hogy osztálytárs a nézés még nem egyértelmű. Ha nem egy osztályba járnátok és nem ismerne akkor azt mondanám tetszel neki mert ismeretleneket nem néz csak úgy nagyon az ember.

De nekem is van olyan osztálytásam aki néz. Engem is szokott másokat is de ettől még nem érez irántam semmit.

Beszélgess vele és a testbeszédéből ha hangjából szemeiből kb. rá fogsz jönni.

Mivel osztálytársak vagytok ezért bármiről beszélgethetsz vele. Nem gáz.

2017. ápr. 15. 11:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem ő nem jön be, csak szimplán barát. Viszont kicsit már túl sokáig néz és az már zavar. És lehet hogy azt hiszi hogy én is nézem pedig nem, csak ott van az ablak ahol ő van és mindig az ablakon nézek kifele órán, ő akkor rám néz én meg olyankor visszanézek rá.
2017. ápr. 15. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!