Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt lennétek idosebb novel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennétek idosebb novel?

Figyelt kérdés
Pl 20 25 évvel idősebbel. En 31 vagyok és teljesen jól elvagyok egy nálam 25 évvel idősebb nővel. Ki mit gondol erről? Nem vagyok egyedül?

2022. febr. 27. 02:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Volt már idősebb barátnőm és újra lennék együtt idősebb nővel. A korosztályomban a lányok komolytalanok, gyakorlatiatlanok és nem lehet rájuk alapozni semmit. Nem társak, hanem nagyra nőtt tinik.

Viszont, 20-25 azért valószínűleg sok lenne. 30 vagyok és kevés 50-55 éves nő tartja magát jól.

2022. febr. 27. 10:14
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

9

Irtó bunkón beszélsz az idősebb nőkről, mi lehet ajon az oka, a helyedben elgondolkodnék rajta, mert ez csak rólad szól.

2022. febr. 27. 10:59
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Ha bunkó, ha nem, de Idegesítő a téma. Tisztában vagyok azzal, hogy bunkó, amit írtam, de mégis minek szépítsek? A lényeget vele átadtam. Hogyha másra vágysz, akkor értsd meg, hogy mit akarsz valójában. Ne tűrd meg azt, ami van, hogyha nem akarod. Különben is miért másoktól kérdezed, hogy neked mi kell? Itt midnenki csak a saját ízlését tudja közölni veled. Önmagad legyél és ne valaki más, mert a kérdésedért még engem állítanak be bunkónak amiért őszintén arra mindazt megírtam.
2022. febr. 27. 11:11
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

13

Köszönöm a kimerítő választ. Akkor sem kellene így beszélni rólunk, nénikről, mert érző emberi lények maradunk a változó testünk ellenére és rosszulesik.

2022. febr. 27. 11:29
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Elnézésedet kérem és az Idősebbektől is, csak rám ragadt valami ebből a fórumozó stílustból azt hiszem, de azért visszaszívni nem szívom vissza, mert az igazság az igazság. Nyers vagyok, ennyi...na meg talán faragatlan és csiszolatlan is. Maradj a nénivel, ha neked úgy a jó. A családomban szintén van olyan, aki 15-20 évvel idősebb nénivel van. Szerintem undorító, mert közben meg a férfi laptoján topmodell nők vannak elhelyezve. Ez most vagy ígényteleneség, vagy lustaság, vagy ki tudja, hogy mi is ez. Beletörődömség? Önbizalomhiány? Neked mit jelent ez az egész kapcsolat, amiben vagy? Ugródeszkát? Megnyugvást? Anyuci hiányt?
2022. febr. 27. 11:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem, lányokból a korombeliek tetszenek egyedül. Férfiaknál nagyobb a szórás. Nem tudom, mi az oka. Taszítana egyszerűen, mintha az anyám lenne, vagy nem is tudom.
2022. febr. 27. 14:12
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
adamcsaka,neked is lesz még fonnyadt a répád!
2022. febr. 27. 14:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen anonim...és akkor helyes lesz majd bármilyen

feszes puncival is összejönnöm?

2022. febr. 27. 15:35
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
Egy éve vagyok együtt egy osztrák 50 éves nővel 100 Xor jobb mint a sok fiatal…26 éves vagyok és komolyabban is gondolom vele,mindig felmerül sajnos a korkülönbség Nála,de majd lessz ahogy lennie kell
2022. ápr. 7. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!