Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy külföldi srác akivel egy órára járok, hogyan próbáljak meg közeledni? Kifejtem.
Mesteres hallgató vagyok és az egyik órán van egy srác aki eléggé bejön. Külföldi, angolul beszélünk mindketten így ez nem probléma.
Nem akarok tőle komoly kapcsolatot, főleg hogy nem is ismerem, még nem is beszélgettünk, de szívesen megismerném.
Nem vagyok telis-tele önbizalommal de alapvetően elég laza vagyok. Nem ülünk egymás közelében, mindenki mindig ugyanott ül, segítséget nehezen tudok kérni, hisz én vagyok hazai terepen.
Nem tudom ő mit gondol, néha-néha összeakad a tekintetünk de ez semmit nem jelent.
Hogyan tudnék közeledni picit felé?
Azért írtam, hogy nem akarok komoly kapcsolatot, hiszen egyrészt nem is ismerem, másrészt nem sokáig lesz itt, harmadrészt pedig szerintem ennyi "ismeretség" alapján nem lehet ilyet kijelenti valakiről.
Érdekel, kíváncsi vagyok milyen ember. Nem csak azért mert külsőleg tetszik, amennyire tudom van 1-2 közös érdeklődési pont is (mindenkinek be kelletz mutatkozni félév elején, innen tudom), meg úgy egyébként a kisugárzása is szimpatikus.
Nem gondolkodom ilyeneken, meg nem tervezek előre hogy mit akarok, hogy lesz stb, érdekel, szimpatikus, megismerném, ennyi.

#13 leírtam, hogy nem akarok kapcsolatot. Ehhez tartom magam. Meg vannak az okaim.
"Ennyire tetszik"- nem őrülök meg tőle, érdekel, szimpatikus, ennyi, nem kell többet belelátni.

Ha óra előtt a folyosón várakoztok, kezdj el vele beszélgetni. Amikor külföldön voltam hallgató, nekem is jól esett, ha megszólítottak az ottani hallgatók, ha volt kérdésem, tudtam hozzájuk fordulni. Alap kérdésektől kezdve (hova valósi, meddig marad stb.) elmehettek addig, hogy mi tetszik neki Magyarországban, mi nem tetszik neki annyira, mennyire különböző az ő országától, stb.
Innen aztán már látod, hogy megvan-e a kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!