Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jót jelent ha a pasi mindig mélyen a szemembe néz ha lát, Köszönünk egymásnak úgy mosolyog, hogy ragyognak a szemei ha rám néz és vissza fordul utánam? Egy munkahelyen dolgozunk, de nem egy a munka körünk..
Azt látom rajta,hogy fél a vissza utasítástól pedig biztos nem tenném azt!
Nem az a típus vagyok aki kezdeményez a férfinál.
Mit tehetnék, hogy lássa, hogy nekem is tetszik?
1.
Azért bambi közelít a vadászhoz, jól van.
Munkahelyen óvatosnak kell lenni ,ez igaz, rossz tapasztalat is lehet ,de a természeti erők erősebbek. Menj közelebb.
Nincs mese: kezdeményezned kell.
A jeleket nem fogja, nem is fogja megérteni.
Hívd el valahova. Vegyél neki egy sütit, vagy kérj valamiben segítséget.
Amúgy ez miért az egyéb kérdésekben van?
Akkor majd lecsapja a kezedről más, aki bátrabb.
Természetes kiválasztódás.
Itt 1.
Elnézést a stílusomért, még mindig haragszok magamra, hogy nem vettem észre a jeleket, nem rád irányul.
Jól megkörnyékezted, de direktbe ne kérdezz rá, nem stílusos.
Képzeld el magad idősen. Hogy akarsz majd erre visszaemlékezni? Mint én a nőre?
Dolgozz ki egy olyan megközelítést ami nálad belefér és egyértelműen jelzed vele, akkor ő eldönti, hogy mit lép. Na vajon mit?
Nehéz dolog elsőre, tudom.
Rakj ki egy kérdést ismerkedés kategóriában, hogyan csábítanak a nők, mert biztos vannak itt az oldalon csak nem jönnek. Ismerkedés kategóriában tuti ugranak rá mint macska az egérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!