Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus/biszex lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus/biszex lányok, milyen lányok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyénfüggő, ezért akarok minél több véleményt. Fiús, nőies, sportos, esetleg plázacica stb?
2010. szept. 11. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem: hosszú haj, szép arc, vékony/átlagos testalkat, kis mell, formás fenék.

De a külső koránt sem olyan lényeges, mint a belső. Legyen okos, és az sem árt ha jó a humora.

Befejeztem az álmodozást:)

2010. szept. 11. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Háát... legyen sportos (legalábbis a stílusa)... nem szeretem a magassarkús szép plázacicákat. Én sem bukok a nagy mellekre... de ha lehet legyen jó a feneke és a hasa... de télleg nem ez számít.

Pl az én barátnőm nekem deszkás cipőben és (kicsit punkos) miniszoknyában jön be... hjajj de jól mutatott úgy...

De a belső a legfontosabb az biztos. Legyen megértő, kedves, szeressen, (nekem nem oan fontos a humor...), és azért ne legyen teljesen az ellentétem :)

2010. szept. 11. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:

miniszoknyában jön be a legjobban (akart lenni)

Ezalatt azt értettem h úgy az egyik legszexisebb...:$

2010. szept. 11. 22:23
 4/4 anonim válasza:

Kis termetű,aranyos, egyzserű,szolid de egyben nőies, szép mosolyú,jó humorú és persze szeretetreméltó:)

No itt flancos debrecenben még ilyesmi szorakozóhely sincs h esély lenne rá h találjak magamnak vkit:(

2010. szept. 12. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!