Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak mindig szebb barátnője volt, mint én, hogy fogadjam el?
Ő sose mondta ezt, de azért szerintem elég egyértelmű. Igaz az is, hogy nincs önbizalmam de nem is tud lenni. Rajtam kívül 3 komolyabb barátnője volt, szebbek voltak, mint én és nagyon különleges szépségek. Én olyan tucat, semmi extra csaj vagyok.
Tudom és érzem is engem szeret a legjobban(mondta ő is és a barátai is), de olyan jó lenne ha én is különleges szépség lennék.
Nem tudom, hogy fogadjam el a dolgot, szerezzek önbizalmat. Ha ő vagy bárki mondja szép vagyok nem tudom elhinni..
De épp ez az, hogy a volt barátnője nem volt szép smink nélkül(állítása szerint)…
Amúgy ő tényleg jó pasi, és van önbizalma is :)
#41 De ha ő nem szép smink nélkül akkor hol a baj? Lehet te még szebb is vagy mint ő. Téged választott mert te tetszel neki kívül-belül.
Szerintem ha neked is lenne önbizalnad akkor nem lenne veled semmi baj.
A párommal együtt vagyunk, az önbizalmam sajnos még mindig a béka…
Egyébként a párom szeret, szépnek talál és továbbra is velem jön ki a legjobban. Az ő zsánere is én vagyok a barna hosszú hajú, magas, barna szemű, normál testalkatú, inkább popsis, mint mell. Nehéz nekem de muszáj lesz szerezzek önbizalmat, különben egyszer csak elhagy. Eléggé zavarja ha ezen a témán lovagolok és, hogy nem vagyok kibékülve magammal. Pedig tényleg nem látom szépnek magam…
Belőlük csak a külsőt kapta, nyilván azért lépett tovább.
Benned a külső-belső vonzza. Ezért szeret. Ő így lát szépnek. Ez a fontos, nem a múltja. Lehet, hogy libák voltak.
Latabár Kálmán színészről anekdota: a FÉSZEK Klubban a mellette ülő megböki- nézd, milyen jó nő!
Mire Latabár legyint- Á! Ezt is unja már valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!