Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak mindig szebb barátnője volt, mint én, hogy fogadjam el?
Ő sose mondta ezt, de azért szerintem elég egyértelmű. Igaz az is, hogy nincs önbizalmam de nem is tud lenni. Rajtam kívül 3 komolyabb barátnője volt, szebbek voltak, mint én és nagyon különleges szépségek. Én olyan tucat, semmi extra csaj vagyok.
Tudom és érzem is engem szeret a legjobban(mondta ő is és a barátai is), de olyan jó lenne ha én is különleges szépség lennék.
Nem tudom, hogy fogadjam el a dolgot, szerezzek önbizalmat. Ha ő vagy bárki mondja szép vagyok nem tudom elhinni..
Biztos te is kulonleges vagy, ha nalad horgonyzott le.
Valoszinuleg belulrol te vagy neki a leggyonyorubb.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nem a külső fontos, egyikünk se tökéletes de mégis jobb érzés lenne ha én is olyan szép lehetnék, mint ők.
Persze a barátomnak szép vagyok, tetszek neki smink nélkül is(volt barátnője smink nélkül nem volt szép), de kitudja ha mi se lennénk együtt ugyanazt mondaná.
A személyisegem,ahogy mi kijövünk jobb, nem vagyunk tökéletesek de nem is erre akartam kitérni.
A mai világban ahol a külső nagyon fontos, és te nem vagy az ideálnak megfelelő, rossz érzés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!