Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan volt már, hogy a párod mikor egyedülálló és magányos volt reménytelennek érezte a helyzetét és öngyilkos gondolatai voltak, de melletted sokkal boldogabb lett?
Bár ne lett volna. Olyan volt az a pár hét, mint egy fuldoklóval partra úszni. Egyfolytában lehúzott, rám akaszkodott. Remegve várt a kapuban, mert lemerült a mobilom, nem írtam, és azt hitte, hogy szakítani akarok. Olyan rosszul lett, én azt hittem, hogy ott hal meg. Mikor először jeleztem, hogy valamin változtatni kell, akkor is kiborult, hogy szakítok. Nem győztem vigasztalni. Persze nem változott semmi. Sőt egyre rosszabb lett. Már levegőt se mertem venni, mert attól féltem, hogy megint rosszul lesz, így mindent inkább eltűrtem. A szex is pocsék volt, de persze úgy kellett tenni, mintha jó lenne, különben kiborul.
Aztán rájöttem, hogy ez egyszerű zsarolás, még ha nem is tudatosan csinálja. Csak az ő jóléte és igényei számítanak, én csak eszköz vagyok.
Szakítani is marha nehéz volt, mert kiborult, rosszul lett, elájult, és végül elrohant, hogy vonat elé veti magát. Felhívta a családját is, ők egész rajtam keresték, meg ott tomboltak, hogy én vagyok a hibás, ha öngyilkos lesz. Egy tucat ember kereste.
Természetesen nem lett öngyilkos. Viszont a következő csajával eljátszotta ugyanezt.
A saját káromon megtanultam, hogy az ilyen embert messzire kerüljem.
Voltak már olyan párjaim akik mellettem álltak talpra aztán eldobtak a magabiztosságtol duzzadva mint egy használt rongyot.
Itt tanácsolták nekem azt hogy "kész" emberekkel kezdjek inkább(nem emlekszem szószerint de szoval olyanokkal, akik toppon vannak)
Nem leaz jobb sajnos. Okkal ikyen küld el pszihológushoz,ha kibékül magával akkor utána lehet valami. Ez rendkívül rossz kapcsolatot eredményez. Folyamatosan szívja az energiádat.
Sajnos én is nagyon nehezen tanultam meg ezt. 3évig szívta az energiám ez a nő, folyamatosan tőlem várta a boldogságot. Ha mondtam valamit,hogy menjünk erre arra akkor fáradt volt. 10perc .ulva unatkozott, aztán én voltam a szemét,hogy ilyen unalmas az élete. Ő utál ebben a városban lakni. Mert neki budapesten nem jó 30évesen tehermentes lakásban lakni a párjánál. Amikor mondtam,hogy vége akkor próbált érzelmileg zsarolni,de addigra olyan szinten utáltam,hogy az sem érdekelt,ha öngyilkos lesz. Végül nem lett, még 9hónapon keresztül napi 2x próbált hívni és írogatott, majd egyszer találkoztam vele és rövidre zártam, eséllyt sem adva neki.
Nem javasolnám,hogy megpróbáld.
8 olyasmikbol hogy elotted pl nem edzett, de melletted neki áll kivirulni edzeni
Elotted maga alatt volt akár karrierben, melletted meg elkezd uj teruleteket is tanulni es felfelé nézni a ranglétran pl
Melletted kezd csal el magára adni haja belove uj cuccok stb
Igy felméri a terepet is tetszik e vonzobb e a masik nemnek
Elkezd duzzadni magabiztosságban, ezzel párhuzamban téged el kezd lekezelni mintha ő jobb pasi lenne mint te nőben
Ezzel parhuzamban a te karriered is kezdi lenézni az övénél (szelsoséges pelda: munkanelkuli talál vmi ipari melot, erre tobbet keres a potlékokkal mint egy diplomás, erre neki all lenézni a diplomást)
Vagy pl elotted soha vagy évekig nem volt nője sokaig volt egyedul de melletted egybol befigyel egy kollega/szomszed/havernő
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!