Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor a férfiaknak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a férfiaknak nem is tetszenek a vékony nők?

Figyelt kérdés

A férfiak azt állítják, hogy a vékony nőket szeretik. Persze vannak páran, akik bevállalják, hogy a "formásabbakra" buknak, ők általában az ilyen 80-90-100 kilósakra gondolnak. Múltkor szexualitás kategóriába felrakott egy karcsú, kismellű, kicsi, de formás fenekű nő képet magáról, és szinte mindenki leszólta, pedig kellemes, arányos teste volt, szélesebb csípővel. Eléggé meglepett.

Nálam a vékony valami ilyesmit

jelent: [link]

De a férfiak meglepetésemre általánosságban valami ilyesmit értenek alatta:

[link]

Vagy ha el vannak rugaszkodva a valóságtól, akkor maximum ilyesmit:

[link]

Akkor az első ezek szerint inkább a sovány, formátlan, nemkívánatos kategóriába tartozik? Férfiak, őszintén: az a baj a vékonysággal, hogy általában természetes módon nem társul mellé nagy mell és nagy fenék, ezért inkább elnézitek a kis felesleget (ugye a Kardashian/Bakó Dia test a valóságban elég ritka - főleg, hogy ezek a nők is műtve vannak - nem sok nő hízik csak mellre és seggre)? Aki alapvetően vékony, annak marad a segg- és mellplasztika, hogy nőiesen nézzen ki?

2022. febr. 20. 10:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#7: Fáj az igazság?
2022. febr. 20. 11:18
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
A férfiaknak a kórosan sovány-egészséges test-tömeg index alatti- és a csúnyán elhízott nők nem tetszenek. Az összes többi testalkatú nőre nagy a kereslet. A személyiség az, amivel lehet kompenzálni a testi hiányosságokat, illetve ami taszító lehet. Ezek a modellek időről időre változnak: régen a nagyon vékony, sportos volt a menő('80), aztán a fiús alkat ('90)a 2000-es években kezdtek lázongani, hogy miért 13-15 éves kislányokra terveznek a nagy divatcégek ruhákat. Utána kezdett a kis fenék-nagy cici divat lenni, újra megjelentek a dekoltázsok. Most meg ezek az aránytalan tenyészkancák mennek.
2022. febr. 20. 11:18
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Szokásos incel hülyegyerek trollkodik :P
2022. febr. 20. 11:21
 14/24 anonim ***** válasza:
A tegnapi nőre gondolsz?
2022. febr. 20. 11:43
 15/24 A kérdező kommentje:
14, nem tudom, mikori, fekete fehérneműben volt és a kommentek nagy része negatív, akiknek tetszett, azok pedig le voltak szavazva. Sokan írták, hogy nem elég formás. Szerintem maximum a hasa nem volt olyan szép tónusos, arra edzhetetne még, de amúgy én azt hittem, az egy objektíve tök jó test.
2022. febr. 20. 11:46
 16/24 anonim ***** válasza:
48%
#15 és akkor most rádöbbentél, hogy meleg vagy és a pasik tetszenek?
2022. febr. 20. 11:52
 17/24 anonim ***** válasza:
9%

Hát mondjuk az első képen azok a ropi lábak nem néznek ki egészségesnek.

Legyen csak nyugodtan segge, combja, látsszon, hogy nem csak közlekedésre használja a végtagjait.

Én is sportolok és a sportos nőket szeretem. Az utolsóhoz hasonló a menyasszonyom is, csak neki nem szilikon a melle meg a feneke. De nem értem, az miért elrugaszkodott, ha egy nőnek van nőies formája.

2022. febr. 20. 11:57
 18/24 anonim ***** válasza:
35%

[link]

Nekem ő számít vékony nőnek. És de, bejön, mert vékony, karcsú, de nem sovány.

2022. febr. 20. 12:02
 19/24 A kérdező kommentje:

Akkor fogalmi zavarok vannak, mert a 18 által linkelt nő nem vékony, hanem átlagos, sportos. A sovány pedig szerintem valahol itt kezdődik, bár egyébként még ő sem néz ki rosszul:

[link]

2022. febr. 20. 12:06
 20/24 anonim ***** válasza:
32%

Jól van kiscsillag, az te vagy.

Bár átlagos lenne az az alkat...

2022. febr. 20. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!