Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szopás után mindig fáj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szopás után mindig fáj a torkom 1-2 napig. Miért?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 17:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%
Már hogy gyengítené az immunrendszert?
2010. szept. 11. 17:37
 12/22 anonim ***** válasza:
32%
nem gondoltam komolyan... xD
2010. szept. 11. 17:41
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Minden rendben van azzal, amit szopsz? Próbáld úgy is, hogy egy vékony latexréteggel elválasztod a torkodat a szopás tárgyától, hogy akkor is fáj-e. Így ha valami fertőzés forrása lenne a dolog, akkor rájössz. Igaz, a latex íze eleinte furcsa lehet, de ezt akkor is ki kell derítened.
2010. szept. 11. 18:07
 14/22 alfonz64 ***** válasza:
100%
Lehet fehérje allergiád van vagy allergiás reakcióként jobban kipirosodik, és így jobban elkapsz náthát vagy ilyesmi. Javaslat öblítsd le egy pohár alkohollal az fertőtlenít(egyéb torokfertőtlenítő tabletta) vagy a hímvészőre teszel tejszínhabot, olvasztott csokoládét, sűrített tej stb, így nem töményen kapja a torkod. Érdemes lehet kipróbálni hogy más le szopásánál után jelentkezik-e a gond, nem-e a hímvesszőn lévő kórokozók, gombák egyéb.. Szoktasd rá a partnered a közös fürdésre és hogy az után is jelentkezik-e. Ez komoly dolog mert ha gumi nélkül behatol a vaginába akkor ott már komolyabb viszketés is kialakulhat ami kellemetlen vagy gyulladás a végén még a méh eltávolítása is bekövetkezhet. Ez nőgyógyászati probléma. Lehet a ritka együttlét is eredményezheti mert ha a férfi minden nap ürít akkor kevesebb spermiumszám képződik, nem véletlenül mondják a sperma bankban hogy az anyag leadása előtt pár napig ne éljenek nemi életet. Amúgy nem muszáj lenyelni egy papírzsepikendőbe az elsülést követően megtörlöd a szád hogy ne vegye el a partner kedvét a legközelebbi aktustól. De ez is megbeszélés tárgya. A gumi nélküli aktus során nem érzel viszkető érzést, vagy fájdalmat vagy hogy érzékeny hasonlóan a torkodhoz?
2010. szept. 12. 14:33
 15/22 anonim válasza:
100%

Azt már próbáltad, hogy nem kapod be tövig?

Vagy szólj, hogy ne húzzák rá a fejed!

2010. szept. 13. 16:57
 16/22 anonim válasza:
100%
Szerintem ez a leg egyszerübben elkerülhető. NE SZOPJ!!!!!!!!!!!!
2010. szept. 14. 09:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
nemi betegség...
2010. szept. 14. 19:05
 18/22 Khaos válasza:
17:30-al értek egyet. Vagy lehet valami baja a párodna, vagy pedig jobban oda kell figyelni, hogy mosdás után vágjatok bele a hasonlókba.
2010. szept. 17. 10:49
 19/22 anonim válasza:
Szerintem nem úgy fáj a torkod, ahogy az előttem válaszolók írják. Főleg akkor érzed, hogy fáj, amikor ásítasz? Mert akkor szerintem a technikáddal van a baj, nagyon megfeszíted közben a torkod. Ha tényleg ez a baj, próbálj meg kicsit lazítani szopás közben.:)
2010. szept. 17. 18:51
 20/22 anonim válasza:

azért az se semmi, h "más szopása után is jelentkezik-e a dolog"

nem kicsit röhögtem, de ettől még jogos... :D

2010. szept. 18. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!