Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az h össze jöttem anyám pasijával?
Figyelt kérdés
Anyám 52 a pasija 36 én 28 hát szerintme hozám illik jobban nem tudom min akadt ki2022. febr. 19. 03:01
3/30 anonim 

válasza:

És ez hajnal 3kor jutott eszedbe? Xd
4/30 anonim 

válasza:

Anyuci édes pici lánya, egyelek meg. Van még néhány milliárd férfi a világon. Miért pont ennek a farka kellett?
5/30 A kérdező kommentje:
És ez hajnal 3kor jutott eszedbe? Xd - Igen, mint neked kommentelni.
Vagy éjjel 3-kor tilos kérdést kiirni, vagy mi? nem láttam iylet a szabályzatba.
Miért pont ennek a farka kellett? pl mert egymásba szerettünk.én még sosem vltam ilyen szerelmes és ő is azt mondta h én vagyok a legszeb b Nő akit valaha látott (és nem az anyám)
2022. febr. 19. 03:39
6/30 A kérdező kommentje:
De komolyan anyám nem is volt szerelemes én igen velem sokkal jobban jár NEM????
2022. febr. 19. 03:43
7/30 A kérdező kommentje:
amúgy is a másik kérdésnél mindenki aszonnta hogynormális öszejönni a tesód exével akkor anyádéval mérnemaz
2022. febr. 19. 04:15
8/30 anonim válasza:
Hát ha téged nem zavar hogy ugyan az a farok járt ott ahonnan téged anyád kitolt, mint ami benned is járni szokott, akkor hajrá.
A pénisz az pénisz, ha megmossa anyád után és úgy kapod be akkor nincs probléma, lévén gondolj bele a budit is használjátok egymás után.
9/30 anonim 

válasza:

Anyád még járt vele, amikor összejöttetek? Ha igen, akkor mindenféleképp baj.
10/30 anonim 

válasza:

Most az exével jöttél össze, akivel előtte szakitottak, vagy lenyultad a pasiját? Nem mindegy a teljesen életszerű sztorid szempontjából sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!