Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha irigy vagyok rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha irigy vagyok rá?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam akivel gyakorlaton vagyok vele. Fiatalabb nálam 6,5 éves kapcsolata van, most kérte meg a pasi a kezét, most vettek lakást meg kocsit (nem tudom h a csaj szülei is beszálltak-e), végig támogatta az egyetemi évek alatt. Nekem 3 éves kapcsolatom van, de egy nagy rakás az egész nagyon boldogtalan vagyok...

Nagyon rossz hallgatni, amikor arról mesél ez a csaj, h a párja vacsizni viszi a szülinapján meg ilyenek meg a szép képei facen...Persze tudom, tökéletes dolgok nem léteznek, mégis iszonyat féltékeny vagyok rá. Úgy érzem, én ennek a nyomába se fogok érni soha. Zárkózott kövér csaj vagyok, aki sok csúszással végez lassan az egyetemen...

2022. febr. 19. 00:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Csak azt irígyled, amije van, de az oda vezető utat nem vagy hajlandó végigjárni.

Ezen gondolkodj el egy kicsit.

2022. febr. 19. 06:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért jók az emberi kapcsolatok, mert tükröt tartanak. Lehet, hogy ez az érzés jelzi, hogy nem vagy boldog a párkapcsolatodban és nem vagy elégedett magaddal sem. De ezek mind olyan dolgok, amiken tudsz változtatni.

Én pl (nő vagyok), rajongtam egy lányért, szubkultúrában igazi híresség, homokóra alakja van, gyönyörű arca, és a népszerűség mellett is jófej, kedves maradt. Egyszerre imádtam és iszonyú féltékeny voltam rá. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy miért. Tök igazságtalan, hogy én pl edzhetek, meg lefogyhatok, akkor sem leszek ilyen szép, és nem lesz homokóra alakom, rohadt igazságtalan a genetika. Na jó, de megtettem mindent, hogy jól éreztem magam a bőrömben? Nem. Elkezdtem edzeni, fél év latt le is adtam 10 kilót, több mint elégedett lettem magammal. És onnantól kezdve, nem volt bennem az az irigység.

Ha nem boldog a párkapcsolatod, tegyél érte, vagy ha veszett fejsze nyele, szakíts. Kezdj el magaddal foglalkozni, alakformálás mellett a spirituális részeddel is- értem ott azt, hogy ezeket a negatív berögződéseket mérd fel, honnan erednek. Mert pl így felfogni a dolgot, azt jelenti, hogy automatikusan áldozatszerepbe teszed magad. De ha tudatosan kezdesz élni, akkor kiemeled magad az áldozatszerepből, főszereplő leszel a saját életedben, és ha hasonló szituációval találkozol, már nem problémának fogod látni, hanem megoldandó, megoldható feladatnak. És tudsz rajta változtatni.

Az, hogy csúsztál az egyetemmel nem gáz. Sok mindenki átéli ezt az érzést, hogy elkésett. De ez illúzió. Ahova eddig jutottál, és ahogyan, az mind az életed része, hozzá tett valamit az életedhez. Örömöt, szomorúságot, bármit, és nem elpazarolt idő, ha tanultál belőle.

2022. febr. 19. 08:13
 13/14 anonim ***** válasza:
9%
Fogyj le, és máris jobban fogod szeretni magad.
2022. febr. 19. 08:47
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
Szívem.. tudod, hogy szar a kapcsolatot, tudod, hogy kövér vagy, tudod hogy csúszol. Ezeket mind orvosolni lehet, ha odafigyelsz magadra, meg összeszeded magad es féltékenykedes helyett elmész sportolni. Egy kocogás napi 10 percbe telik, a pasidat meg ki tudod dobni ha rossz a kapcsolat.
2022. febr. 19. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!