Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért néztek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért néztek meg egy nőt/szemeztek vele, ha ott van a barátnőtök mellettetek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
En megbamulni es szemezni nem szoktam, de volt hogy par lany elment mellettunk, a tekintetem odatevedt a lanyok fenekere (tenyleg tok veletlen es nem bamultam, csak odaneztem), a parom eszrevette, mosolygott egyet es ennyi. Nem feltekenykedunk. Mondjuk en alapbol nem szoktam lanyokat megbamulni es szemezni veluk, akkor sem ha nincs ott a parom
2022. febr. 18. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy diétán vagy, az étlapot még megnézheted.😁
2022. febr. 19. 08:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Tudod hogy gyűlölöm a kelbimbót, te mégis megnézed, megfogdosod és még meg is veszed. Hazaviszem, mert persze a kezembe adod a szatyrot, pedig megmondtam már, hogy belevágom a kukába ha mégegyszer veszel kelbimbót. Nem veszekszem, mert szeretlek. Képes vagy berakni a hűtbe a söröm mellé!! Nem szólok semmit, mert szeretlek. Elkészíted ami miatt olyan büdös lesz a lakásban, hogy könnyess szemmel menekülök.a lehető legtávolabbi pontra. Eszek belőle és még másnap is a maradékból, mert szeretlek. És még azt is elviselem hogy a kelbimbós száddal meg ie csókolj, mert szeretlek.

Neked meg az a bajod, hogy egy pillantást vetettem két kipakolt mellre.... Közben látom, hogy te az összesl előttünk elvonuló faszinek megbámulod a csomagját.

Még az a szerencse, hogy egyenlőek vagyunk a kapcsolatunkban nemde? :D

2022. febr. 19. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!