Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket is szokott zavarni,...

Titeket is szokott zavarni, ha mellettetek úgy eszik vki, mint 1 ló? Hangosan rág és mindig "csicsog" a kaja a szájába!

Figyelt kérdés
Sajnos nap mint nap tapasztalom, hogy a fater úgy eszik, hogy a falra tudnék tőle mászni. A csontot úgy rágja, mint egy kutya, de gyakran nem tudom mi a jó szó rá, még a puha kenyér rágása is hallatszik)))DDD Nagyon kiborító!!
2012. aug. 7. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Tanulj meg nevetni rajta, a Bud Spencer filmekben kimondottan komikus :)
2012. aug. 7. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát)))))Nevetni biztos nem tudok, inkább agyvérzést kapni, nap, mint nap!
2012. aug. 7. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
ugyanígy vagyok én is.meg szoktam várni míg eszik és utána eszek én vagy én eszek előbb
2012. aug. 8. 14:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már,csak az a baj, hogy addigra szinte elhűl a kaja és nem akarom, hogy anyám 2× melegítsen. Reggelizni és vacsorázni nem vele szoktam, még jó, tuti már meghülyültem volna.D
2012. aug. 8. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!