Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek a párja elvált?

Figyelt kérdés
Hogyan dolgozzátok ezt fel? Nekem picit nehezen megy, mert akkor derült ki, amikor már teljesen beleszerettem. Nem azt mondom, hogy elfogadhatatlan dolog számomra, de amikor mesél a volt párjáról, hogy hogyan viselkedett, az kissé zavaró.

2022. febr. 18. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elvált a párom, 19 évig volt házas előttem. De azt nem értem, mit kellene ezen feldolgoznom. Neki kellett feldolgozni, hogy új életet tudjon kezdeni, és ez szerencsére sikerült is. Neked ő az első kapcsolatod? Vagy miért zavar, hogy van "múltja"?
2022. febr. 18. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen ő elvált, én meg válófélben. De ha én nem lettem volna házas, akkor se lenne ezzel gond. Még mindig sokkal jobb egy elvált, mint egy olyan aki párhavonta váltogatta a nőit (vagy pasijait), mondjuk 20 évig.

Nem tudom ezzel mi a gondod. Mindenkinek van múltja, kivéve a szüzeknek. Az az egy, hogy előbb is mondhatta volna neked hogy ő már volt házas. Ez azért elég fontos, még akkor is ha nem vagyunk kiváncsiak a múltra.

2022. febr. 18. 14:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Csupán azért, mert szerintem illett volna közölni előre, hogy mi a helyzet. Nem szakításként emlegetni, mert nem ugyanaz. Legalábbis én úgy gondolom, hogy a házasságot komolyabban kellene venni, mint egy párkapcsolatot.

Az az érzésem, hogy már nem szeretne újra házasodni. Nekem pedig ez is tervben lenne. Tartok attól, hogy a csalódás miatt nem lesznek ilyen tervei velem. Harmincas korosztály vagyunk.

2022. febr. 18. 14:32
 4/6 harebell ***** válasza:
100%

Nekem is elvált, hosszú házassága volt előttem, de erről tudtam is az elejétől kezdve és igazából nem is zavart soha. Tisztább lett volna, ha a párod egyből elmondja neked, de ezen már nem tudsz változtatni.

Azt viszont fontos lenne megbeszélni, hogy el tud-e képzelni egy új házasságot, ha az neked fontos. Jogod van tudni, hogy egyeznek-e a terveitek.

2022. febr. 18. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tisztázd ezt, hogy te házasság céljából/reményével kezdtél ebbe bele.
2022. febr. 18. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem az nem gond hogy volt màr hazas viszont az igen hogy a volt parjaròl beszèl neked.
2022. febr. 24. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!