Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a párja elvált?

Igen ő elvált, én meg válófélben. De ha én nem lettem volna házas, akkor se lenne ezzel gond. Még mindig sokkal jobb egy elvált, mint egy olyan aki párhavonta váltogatta a nőit (vagy pasijait), mondjuk 20 évig.
Nem tudom ezzel mi a gondod. Mindenkinek van múltja, kivéve a szüzeknek. Az az egy, hogy előbb is mondhatta volna neked hogy ő már volt házas. Ez azért elég fontos, még akkor is ha nem vagyunk kiváncsiak a múltra.
Csupán azért, mert szerintem illett volna közölni előre, hogy mi a helyzet. Nem szakításként emlegetni, mert nem ugyanaz. Legalábbis én úgy gondolom, hogy a házasságot komolyabban kellene venni, mint egy párkapcsolatot.
Az az érzésem, hogy már nem szeretne újra házasodni. Nekem pedig ez is tervben lenne. Tartok attól, hogy a csalódás miatt nem lesznek ilyen tervei velem. Harmincas korosztály vagyunk.

Nekem is elvált, hosszú házassága volt előttem, de erről tudtam is az elejétől kezdve és igazából nem is zavart soha. Tisztább lett volna, ha a párod egyből elmondja neked, de ezen már nem tudsz változtatni.
Azt viszont fontos lenne megbeszélni, hogy el tud-e képzelni egy új házasságot, ha az neked fontos. Jogod van tudni, hogy egyeznek-e a terveitek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!