Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet attól bajom, hogy sok ehhez hasonló kérdést olvasok el ebben a szerelem, szex rovatban?
gondolok az itt található sok "értelmes kérdésre. persze tisztelet a kivétel.
néha jót röhögök, de néha a kétségbe esés kerülget, hogy léteznek ilyen emberek. azon imádkozom, hogy nem futok velük össze.
lehet.... :D én gyűjtőm őket . .van vagy 40 képem már :D
amin sírni lehet xD aki kéri írjon privátot :D
Haveeer... BÁRCSAK olyan problémákkal küszködnék mint te
:D
baj nem ha nem veszed magadra, az emberi hülyeség határtalan...(Y) így kell fel fogni, és sajnos nincs olyan hogy nem futsz össze egy kicsit beütéssel élő emberrel...:S
pl. egyik barátnőmet(barát) fojtón ha diszkóba vagy bármi helyre megy akkor az idióta srácok állandóan rá szálnak... pl. full idegen azt ilyet szól neki úgy hogy közben szorítsa a kezét...:S nagyon tetszel nekem... járjál velem... nem akarsz egy mentetett... -.-" paff
16/F
te se vagy épp normális ha ilyen kérdést teszel fel :)
és mivan ha öszefutsz veluk valahol úgy tünik te is olyan idiota vagy mint a többi
nem érdekel hogy most ez hogy írtam sietek nem fogom kijavítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!