Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leginkább férfiaktól kérdezném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leginkább férfiaktól kérdezném. Miért nézed levegőnek azt a nőt, akit alltalaban meg néznek a pasik?

Figyelt kérdés
Látványosan el fordulsz, át nézel rajta, levegőnek nézed. Ha véletlen egymás mellé kerülök, majdnem neki mész de közben ki törik a nyakad annyira a másik irányba fordítod a fejed, hogy meg Véletlen se keljen rá nézned és még sorolhatnam.
2022. febr. 17. 11:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
19# te nagyon kevered a szezont a fazonnal de még tisztában se vagy a szemelyiseg zavar szónak a jelentésevel. Ezt vagy rád mondhattam vagy most valami baromi nagyot akartál itt durrantani ezzel a megnyilvanulassal. Fuss neki megegyszer 😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂
2022. febr. 17. 15:57
 22/26 anonim ***** válasza:
93%
Nemcsak tisztában vagyok vele, de legalább helyesen leírni is sikerül.
2022. febr. 17. 15:59
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Manapság az egy bérházban elők sem ismerik egymást, és sokan nem is köszönnek. Ha szerinted ez megalázó akkor te vagy Gáz.
2022. febr. 17. 16:02
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beképzeled és marhára nem érdekled. Vagy tudja, hogy dilis vagy, ezért nem akar bátorítani véletlenül sem.

Mindenesetre, ha én ezt csinálom valakivel, akkor nem akarok tőle semmit!

2022. febr. 17. 16:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Ezt nem értettem én sem. Annyit nem írt, hogy barátok lennének legalább, nemcsak holmi ismerősök. Aztán elvárja, hogy a faszi menetrendszerűen válaszolgasson neki.😀 Kész hárpia a csaj. Mint a legrosszabb személyiségzavarosok az osztályon, de ők legalább tisztában vannak a diagnózis után, hogy miért működnek úgy. Ez a szerencsétlen meg még erkölcsöt és tartást hazudik bele önmagának is.😀
2022. febr. 17. 16:47
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért kell ilyenen kiakadni. van olyan hogy nem kedvelem az illetőt, van hogy csak azért se bámulom meg (olyanok akik tagyon teszik magukat balra-jobbra. csak figyelmet akarnak, engem meg idegesít az egójuk és a vergődésük), vagy nem akarom, hogy azt gondolják rólam, hogy nyomulós gyökér vagyok (az a tipikus: megszólítod, amire azt büfögi vissza, hogy van barátom. te meg azt akartad mondani hogy csöpög a táskája)
2022. febr. 18. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!