Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kellene anyagilag részt vennie a háztartásban a páromnak?
2 hónapja vagyunk együtt! Néhány hete (2-3) többet tartózkodik nálam mint otthon ( édesanyjával élnek).
Itt fürdik,itt eszik,mosok is rá stb! Mi is ketten élünk az óvodás kisfiammal!
Az unokatestvérem megkérdezte hogy beszáll-e a költségekbe, én pedig mondtam hogy nem, erre igazából nem is gondoltam. Kellene? De hogyan mondjam ha neki nem jut eszébe? Illetve mennyit? Ő például több mint a dupláját keresi a fizetésemnek, és nyilván mondjuk az étel nem de például a fürdés mosás az nekem kiadás.
Általában apróságokat hoz nekünk pl csoki. De volt hogy megkértem hozzon rizst vagy húst akkor hozott, oda akartam adni a pénzt de nem fogadta el.

9. "Tanuld meg, hogy ha bajod van, akkor elmondod."
Neki nincs baja, hisz eszébe sem jutott.
Az unokatesó az, aki keveri itt a fekáliát. A kérdező meg sajnos nagyon befolyásolható lehet, ha nem azt válaszolta, hogy "semmi közöd hozzá, mert nem a te pénzedről van szó".
Ami sokkal reálisabb probléma, az az, amit 7-es írt. Ennyi idő után odaengedni lakni valakit a gyerekedhez nagyon nem szerencsés.
A kisgyereknek állandóság kell az otthonában. Ha ezzel a férfival hosszú távú kapcsolatod lesz, akkor nagy szerencséd van, de ennyi idő után ez még teljesen zsákbamacska.

Milyen érdekes, ha kérne pénzt, akkor a legtöbb hozzászóló aranyásónak titulálná, de így "csicska" mert nem használja ki a férfit.
Ez is egy ékes bizonyíték arra, hogy még véletlen se a GYK válaszolók véleménye alapján dönts.

Vannak olyan emberek, akiknek igenis mondani kell, hogy a közösen lakás az közös teherviselést is jelent, mert maguktól nem veszik, vagy nem akarják észrevenni. Nem 3-4-5 hónap után kell sipákolni, amikor már természetes lesz neki, hogy nem kell hozzájárulnia semmihez, hiszen eddig se kellett.
Az én szememben az már nálam lakás, ha én mosom a szennyesét. Akkor igenis adjon pénzt a rezsire, mosószerekre, a boltban nekem se mondják, hogy én még csak 2 hete járok ide, akkor nem kell fizetnem.
Nehogy már a kisgyereket nevelő legyen a gyökér, amiért nem akarja eltartani az ingyenélőt. Kicsit se változtat a dolgon, hogy az unokatesója miatt jött rá, hogy ez zavarja.

Gondolom, a kérdező nem a legélesebb kés, ezért noszogatja kicsit a rokona. Vagy érzi ő is, hogy több a kiadás, de azt hiszi, hogy nem illik szóbahozni a "vendég" előtt, vagy nem tudja, hogyan kezdjen bele.
Ez ilyen jellegzetes női betegség, hogy ha baja van, akkor inkább mindenki másnak elpanaszolja, csak annak nem, akit érint.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!