Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az élettapasztalataim a hímsovinizmus felé terelnek, akkor velem van a baj?
#20 Az tök jó, hogy szerinted neked van egy kijelölt helyed az életben. De ez a te magánügyed, rajtad kívül senkit nem érdekel. Én nem azért tanultam évekig, és tanulok jelenleg is, hogy aztán valami hagyományos családmodellben beteljesítsem a konyhában a női princípiumot. Ez meg az én magánügyem, ami tök jó lenne ha senkit nem érdkelne, csak úgy tűnik másokat igenis érdekel, mert belepofáznak, hogy nőként nem ez a dolgom. Hát kapják be.
Ez a különbség. Én nem cseszegetek senkit, ha htb, nagycsaládos anya akar lenni. Ha ő úgy boldog, és megteheti, akkor hajrá. De fordítva is elvárnám ezt. Nekem más ne mondja meg, hogy hol a helyem, mert azt majd én tudom.
Hímsoviniszta, nősoviniszta, lényegében annyi a közös bennük, ki a kontrolláló a kapcsolatban...
Mondhatnám, hogy külsősként figyelem a helyzetet, mindkét véglet a kapcsolat halálát jelenti.
"a szerelem mindig olyan, mint egy üzleti kapcsolat, az a szenvedő fél, akinek ez a kapcsolat kevésbé fontos..." Georg Simmel
Miert van lepontozva a csavo akinek alap hogy eltartja a nojet? Mert mellette nem tudjatok tenni a fejeteket hogy fuggetlen nok vagytok?
Inkabb le a kalappal elotte, nagyon keves magyar ferfi gondolkozik sajnos igy.
" Mert mellette nem tudjatok tenni a fejeteket hogy fuggetlen nok vagytok?"
Nem, én össze sem jönnék vele.
Másrészt, mi az, hogy "tenni a fejünket"? :) Nem teszem a fejem, hanem jól keresek, eltartom magam, és igénylem, hogy dolgozzak, párkapcsolatban pedig alapnak veszem, hogy a közös életünket együtt teremtjük meg anyagilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!