Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az élettapasztalataim a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az élettapasztalataim a hímsovinizmus felé terelnek, akkor velem van a baj?

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 09:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%
És kinek mi a szerepe, Bogárka :D
2022. febr. 16. 11:53
 22/30 anonim ***** válasza:
4%
21# Kisicsillag, tegyél már egy kérdőjelet a mondatod végére, ha ez egy kérdés akar lenni.
2022. febr. 16. 11:58
 23/30 anonim ***** válasza:
86%

#20 Az tök jó, hogy szerinted neked van egy kijelölt helyed az életben. De ez a te magánügyed, rajtad kívül senkit nem érdekel. Én nem azért tanultam évekig, és tanulok jelenleg is, hogy aztán valami hagyományos családmodellben beteljesítsem a konyhában a női princípiumot. Ez meg az én magánügyem, ami tök jó lenne ha senkit nem érdkelne, csak úgy tűnik másokat igenis érdekel, mert belepofáznak, hogy nőként nem ez a dolgom. Hát kapják be.

Ez a különbség. Én nem cseszegetek senkit, ha htb, nagycsaládos anya akar lenni. Ha ő úgy boldog, és megteheti, akkor hajrá. De fordítva is elvárnám ezt. Nekem más ne mondja meg, hogy hol a helyem, mert azt majd én tudom.

2022. febr. 16. 12:03
 24/30 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy vicces ezen az oldalon olvasni, hogy hol a nőnek a helye. =D Oké a nőnek a konyhában a helye, nevelje a gyerekeket, teremtse meg az otthon melegét. De akkor a pasi is legyen a helyén és tartsa szépen el a családot. Nem? Szóval miért van itt napi 600 kérdés arról, hogy miért nem elég a nőknek a 150 nettó?
2022. febr. 16. 12:23
 25/30 anonim ***** válasza:
20%
24# Csillagom, nálam alap, hogy én tartom el a nőmet. Ezzel azt hiszem, állást is foglaltam az általad megnevezett nők által betöltendő "helyet" illetően is :*
2022. febr. 16. 12:27
 26/30 anonim ***** válasza:
69%
25 neked fizetnek azért hogy egész nap itt provokálsz? A kattintás szám az isten ugye. Nagyon felismerhető vagy. Válasz szám, kettős kereszt majd valami szándékosan félremagyarázott óriási baromság.
2022. febr. 16. 12:48
 27/30 anonim ***** válasza:
16%
26# Amikor az érvek elfogynak és csak a kötekedés kártya marad...
2022. febr. 16. 12:51
 28/30 anonim ***** válasza:
17%

Hímsoviniszta, nősoviniszta, lényegében annyi a közös bennük, ki a kontrolláló a kapcsolatban...

Mondhatnám, hogy külsősként figyelem a helyzetet, mindkét véglet a kapcsolat halálát jelenti.

"a szerelem mindig olyan, mint egy üzleti kapcsolat, az a szenvedő fél, akinek ez a kapcsolat kevésbé fontos..." Georg Simmel

2022. febr. 16. 13:46
 29/30 anonim ***** válasza:
14%

Miert van lepontozva a csavo akinek alap hogy eltartja a nojet? Mert mellette nem tudjatok tenni a fejeteket hogy fuggetlen nok vagytok?

Inkabb le a kalappal elotte, nagyon keves magyar ferfi gondolkozik sajnos igy.

2022. febr. 16. 14:32
 30/30 anonim ***** válasza:
87%

" Mert mellette nem tudjatok tenni a fejeteket hogy fuggetlen nok vagytok?"

Nem, én össze sem jönnék vele.

Másrészt, mi az, hogy "tenni a fejünket"? :) Nem teszem a fejem, hanem jól keresek, eltartom magam, és igénylem, hogy dolgozzak, párkapcsolatban pedig alapnak veszem, hogy a közös életünket együtt teremtjük meg anyagilag is.

2022. febr. 16. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!