Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az élettapasztalataim a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az élettapasztalataim a hímsovinizmus felé terelnek, akkor velem van a baj?

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 09:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem az nem sovinizmus, ha úgy gondolom, hogy egy gusztustalan fertő lett azokból az emberekből, akikhez a társadalom férfi része nem áll elég kritikusan, mert akar tőle valamit és benyal neki.

Nekem is benyalnak, röhejes, hogy nőként bármit megtehetek, bárhogy viselkedhetek, a férfiak vigyorogva nézik, mert szép vagyok. Mikor egy nő, aki ebben nőtt fel, egy másik nővel szemben kezd el így viselkedni, az ő szemében hamar kiütközik, hogy ez mennyire szánalmas és emberileg mennyire retek. Pont azért, mert nálunk nincs az a vonzalom és az az érdek, ami elfeledteti velünk azt, hogy milyen a másik valójában.

2022. febr. 16. 09:58
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

Igen.

Miért ítélsz meg egy egész nemet pár hülye miatt?

Én is lehetnék férfigyűlölő, mert jó pár pasi elutasított... pl:

-kopaszodó, kövér

-vézna, csúnya arcú stb.

Mégsem utálom miattuk a férfi nemet, pedig elhiheted hogy nem egyszer keseredtem el, hogy nem kellek senkinek.

Azt kéne felfogni végre, hogy minden ember más és más, a kollektív ítélkezés pedig nem vezet semmi jóra.

2022. febr. 16. 09:59
 13/30 anonim ***** válasza:
19%

Ha egy nő nagy mellénnyel a nőknek gúnyolódik és vág pofákat, azok szemrebbenés nélkül megtépik vagy elküldik a kényes qrvaanyjába. Egy férfi nem tehet ilyesmit úgymond és enyhébb formában sem tesz semmit. Vagy azon olvadozik, hogy milyen kis pukkancs a lány vagy megy nyalni és szófogadni, hogy a társaság része maradjon, ami a lány köré csoportosul.

Jellemző, hogy egy lány irányít egy ilyen körben. És ha ebbe a körbe bekerül egy másik lány, aki nem ahhoz szokott, hogy valaki proli pitsaként visszaszájaljon neki, akkor rendet fog tenni, mert a férfiak egyedül neki engedik ezt egy másik nővel szemben

2022. febr. 16. 10:02
 14/30 anonim ***** válasza:
33%

11# Micsoda igazságok, OMG! Köszönöm, hogy helyettem is megfogalmaztad ezeket az szempontokat, ezt még eddig sosem olvastam más "tollából".

Hányszor látom, hogy férfiak el vannak varázsolva, ha egy nő akár csak 5 méteres körzetben is megközelíti őket és annyira kiütközik a kommunikációjukban az érdek, a szaporodni vágyás szándéka, teljesen indokolatlan szituációkban, hogy azt nézni is fájdalom. Én emögött valamiféle fel nem növést, vagy félresikerült nevelést sejtek, amikor egy felnőtt férfi nem képes férfi módjára viselkedni egy nővel.

Valószínűleg ennek (is) tudható be az, hogy sok nő durván fogalmazva el van kapatva, nem képesek helyén kezelni dolgokat, helyzeteket, mert egész egyszerűen azt szokták meg, hogy amint egy férfival szóba állnak, egyből valamiféle földönkívüliként vannak kezelve, ebből adódóan folyamatosan egy torzított valóságban élnek, amelyre csak torzítottan képesek reflektálni.

2022. febr. 16. 10:10
 15/30 anonim ***** válasza:
24%
Mondjuk, ez az oldal kit nem terel arra? :D A tegnapi napon volt férfigyűlölet és annak védése, a férfi dögöljön meg, ha nem akkor jegyzi el a nőt, amikor ő akarja és mindenféle elvárásért szidták a férfiakat. Ja, meg az itteni nők többsége szerint mindenki incel, aki nem az ő beteges szövegeiket nyomja.
2022. febr. 16. 10:10
 16/30 anonim ***** válasza:
66%
15# Ha az élet kizárólag ezen az oldalon zajlana, a két nem már szóba sem állna egymással :)
2022. febr. 16. 10:17
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Igen, veled van a baj.
2022. febr. 16. 10:26
 18/30 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is veled.

Nekem is millió okom lenne lenézni a férfiakat, undorodni tőlük, mégsem teszem, mert felfogom, hogy van sok normális, akiknek közük nincs azokhoz, akik bántottak.

2022. febr. 16. 10:59
 19/30 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván szerintem veled van baj, de én az itteni megítélés szerint vérfeminista vagyok. Pedig imádom a férfiakat, de szerintem helye a sámlinak van, nem egy embernek, legyen az férfi vagy nő.

Ettől függetlenül lehetsz nyugodtan hímsovi, csak ajánlatos a négy fal között csinálnod, mert a huszonegyedik században nem jó taktika nyíltan válllani, hogy kompletten lenézed az emberiség puncival rendelkező felét.

2022. febr. 16. 11:45
 20/30 anonim ***** válasza:
9%
19# A fogalmazásod azt sugallja, hogy te egy objektív szempontok szerint megalkotott koordinátarendszerben is a feminista tengely negatív szélsőpontján vagy elhelyezhető. Az, hogy te imádod a férifakat, az egy dolog. A hímsovik is imádják a nőket - dugni. Félreértés ne essék, aki szerint a nőnek és a férfinek van egy kijelölt szerepe, abból nem következik semmilyen módon a másik nem megvetése vagy lenézése.
2022. febr. 16. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!