Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak kicsit derogál vagy szégyelli hogy nem vagyok vmi karrierista?
Én még annak is örültem volna, ha a párom legalább eladónak elmegy, de még az is büdös volt neki. Azt várta hogy tartsam el, de azért lelkesen jött az egyenlőséggel...
F
2
Egyreszt, mert hétvégén is dolgozna, másodszor pedig, én fogom makd eltartani?
Én havi 5-600 körül keresek. Ő ennek a 2xeset! Ha eadónak menne, az én fizetesem felet hozná haza. Mindezt ugy, h 2x többet dolgozik
8.
Most akkor a párod is dobjon, mert csak fele annyit keresel?
9
Egyreszt, nem fair összehasonlitani a kettőnk fizetését, minekutan van ket gyerekünk, vagyis van -4év hátrányom a karrierepitesben.
Másrészt, én minden tőlemtelhetőt megteszek, képzem magam, most lesz meg a második diplomám, 4 nyelven beszélek, és folyamatosan keresem az új lehetősegeket, es ha jobb adódik, szó nélkül felmondok, és másik munkahelyre megyek! De eszembe nem jutna, felmondani, es elmenni egy szarabbul fizető, hétvégén is masszivan foglalkoztató 12 orás munkahelyfe fele annyi pénzért! (Nem.utolsó sorban, sokkal szarabb presztizsü helyre. (Megjegyzem: ez annyira nem zavarna, a hetvégi meló, meg a megcsappant fizetés annál inkabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!