Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt lennétek valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennétek valakivel akikivel jól kijöttök de szerelmet nem éreztek iránta?

Figyelt kérdés
Húszonéves vagyok, jelenleg együtt egy férfival aki iránt nem érzek szerelmet. Néha hiányzik és arra vágyom, hogy érezzem de közben tudom ha érezném is elmúlva.

2022. febr. 14. 14:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Nem jönnék össze. Nekem személy szerint igenis kell a kapcsolat ELEJÉN az a mámoros, rózsaszín ködös állapot, hogy abból kialakulhasson az a bizonyos mélyebb szerelem, az összetartozás érzése"

Ugyanígy gondolom

F

2022. febr. 15. 16:31
 12/12 anonim válasza:

NEM! Az olyan mintha csak kihasználnád vagy játszanál vele.

Szerintem inkább mondd el neki minnél elöbb mert később lehet jobban megbántanád vagy valami. Mert akkor majd azt az érzetet kelted benne hogy eddig is csak játszottál vele és hogy csak azért kellett hogy legyen valakid.

2022. febr. 15. 17:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!