Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi férfi van nálatok "talonban", akik azonnal mozgosíthatóak lennének ha szinglivé válnátok és rögtön kezdenének veletek kapcsolatot?
Kort is írjatok lécci!
F/31
Úgy 0.
A legtöbb férfiismerősömnek szintén stabil párkapcsolata van. A többi meg fiatalabb nálam jóval, szóval rájuk nem tekintek potenciális férfiként.
De évek óta egy jó kapcsolatban vagyok, szóval nem tervezek szakítani.
Utolsó! Minden tiszteletem, nagyon korrekt vagy!!
Sok nő (tisztelet a kivételnek) nem tud nemet mondani vagy nem akar hogy megkímélje magát a kellemetlenségektől, inkább hagyja hogy reménykedjenek a neki udvarló férfiak és hitegeti vagy rosszabb esetben még ki is használja őket....
0.
Pontosabban egy beteg fazon van, aki válogatás nélkül minden nőnemű lényt megdug(na), nem számít neki a kor, a rassz, a kinézet, az alapvető higiénia sem, meg tényleg semmi a világon - na, ő 10+ éve olykor-olykor bepróbálkozik vérbunkó módon.
Ennyi és ilyen az összkereslet rám. Nyilván nem véletlenül, qrva ronda vagyok ugyanis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!