Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mennyi férfi van nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyi férfi van nálatok "talonban", akik azonnal mozgosíthatóak lennének ha szinglivé válnátok és rögtön kezdenének veletek kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok lécci!

F/31

2022. febr. 14. 08:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Úgy 0.

A legtöbb férfiismerősömnek szintén stabil párkapcsolata van. A többi meg fiatalabb nálam jóval, szóval rájuk nem tekintek potenciális férfiként.

De évek óta egy jó kapcsolatban vagyok, szóval nem tervezek szakítani.

2022. febr. 14. 12:05
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A "talonban tartás" azt jelenti, hogy valakit hitegetek, hülyítek, közben egyelőre nem akarok tőle semmit. Ilyen nincs és soha nem is volt. Olyan van, aki a határozott elutasításom és a vele való kapcsolat megszakítása ellenére is azonnal "rendelkezésre állna", ha szólnék neki. De ezért meg hadd ne én legyek már a hibás.
2022. febr. 14. 14:02
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Minden tiszteletem, nagyon korrekt vagy!!

Sok nő (tisztelet a kivételnek) nem tud nemet mondani vagy nem akar hogy megkímélje magát a kellemetlenségektől, inkább hagyja hogy reménykedjenek a neki udvarló férfiak és hitegeti vagy rosszabb esetben még ki is használja őket....

2022. febr. 14. 14:06
 24/25 anonim ***** válasza:
#23 ezért kell a férfiaknak határozottnak lenni aztán kirakni a fenébe az ilyeneket, nem nyalizni h hááátha lesz vmi. Nem, eldönteni kell.
2022. febr. 14. 14:08
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

0.

Pontosabban egy beteg fazon van, aki válogatás nélkül minden nőnemű lényt megdug(na), nem számít neki a kor, a rassz, a kinézet, az alapvető higiénia sem, meg tényleg semmi a világon - na, ő 10+ éve olykor-olykor bepróbálkozik vérbunkó módon.

Ennyi és ilyen az összkereslet rám. Nyilván nem véletlenül, qrva ronda vagyok ugyanis.

2022. febr. 14. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!