Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi férfi van nálatok "talonban", akik azonnal mozgosíthatóak lennének ha szinglivé válnátok és rögtön kezdenének veletek kapcsolatot?
Kort is írjatok lécci!
F/31
"Valaki maga akar a talonba kerülni. Nem kell ehhez sokat variálni."
Ez így van, nem is kevesen jönnek azzal a dumával, hogy "majd szólj ha szingli leszel/írj rám ha szakítotok..stb)
Úgyhogy nem kell sajnálni a talon-pasikat.
#11:
Így van. Emiatt nem tartjuk semmire a “talon pasikat”, mert nem szilárd barátságot akarnak kötni, hanem valami alkut, hogy ha néhányszor meghallgatja a szakítós jajveszékelésedet, akkor talán megdughat néhányszor vigasztalás címszó alatt. Ameddig tart a kapcsolat, addig sem foglalja el magát, hanem ott legyeskedik, hogy “na, már szakítottatok?”, meg a többi ilyen.
Négy férfiről tudom, hogy szeretne velem randizni, de mindegyiknek egyértelműen elmondtam, hogy van párom, de ha nem lenne, akkor se lennék nyitott egy kapcsolatra (hárman közülük teljesen korrektek és megértik, a negyedik szokott hívogatni ide-oda, de neki nem is válaszolok már). A barátnőim szerint kettő másik férfi van, akinek bejövök, de ezt nem tudom, mert nem ismerem őket annyira és nem tudom, hogy ezt csak szexre, vagy akár kapcsolatra is értik.
26N
0, de sokan lennének, akik rám mozdulnának.
De egy hosszú párkapcsolat után minimum 1 évig nem tervezek semmi komolyat.
Akkor én "talon" pasi vagyok, mert mindig csak az olyan csajok hajlandóak velem beszélgetni,haverkodni akik kapcsolatban vannak és volt amelyikkel elég "jóba lettem" és megbeszéltük ha szakítana akkor én ott leszek neki, ha addig nem lesz barátnőm.
Próbálok csajozni, de a szingli csajoknál semmi sikerem nem tudom miért, így maradok "talonba". A másik lehetőségem hogy egyáltalán nem beszélek nőkkel, gondolom sok női válaszoló szerint az lenne a korrekt megoldás.
Ez a kérdés mire visszaigazolás neked?
Nem csak nőknek, valószínű sok férfinek is van olyan nő akiről tudja, hogy megkaphatja, ha nagyon kapcsolatra vágyik.
Csak mert nem olyan rég szerintem már feltetted ugyanezt a kérdést.
Egyebkent, hogy a kérdésre is válaszoljak... 4 férfi biztosan van, aki rögtön kapcsolatba kezdene velem.
10-15
De ez csak szex, kapcsolatra szerintem nulla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!