Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm fiú barátot szeretne magának, ez normális?
Azt csak te tudod, megbízhatsz-e a barátnődben. Ilyen jellegű tanácsot nem tudok adni. Te ismered.
Ha zavar, mondd el neki, hogy téged ez zavar.
Meg kell Vele beszélned hogy Téged zavar!
De Ő miért akar olyannal barátkozni akiről tudja alapból hogy, a másik többet akarna!
Kérdezd meg a barátnődet, hogy Neki se lenne ellenére ha Te ugyanígy barákoznál ellenkező neművel, ahoz hogy állna!?
3# Fura, hogy engedélyt kér. Féltekeny típus vagy és ezt tudja rólad? Vagy miért ez a szitu?
Csak mert tőlem még egy csajom se kért engedélyt, hogy barátkozhat-e xy-al
Képzeld magad fordított helyzetbe: megkérdezed a bnődet, hogy barátkozhatsz-e azzal a csajjal, aki amúgy nyomulna rád.
Szerinted mit reagálna a csajod?
Olyannal nem tudom, mi értelme van találkozgatni meg beszélgetni, aki nyilvánvalóan többet akar tőle. Azt el tudom képzelni, hogy a barátnőd tényleg csak barátkozni akar vele (hiszen korábban sem volt köztük semmi a barátságon kívül, aztán pedig inkább veled jött össze, szóval gondolom annyira nem érdekelte ez az ember), de gondolom neki is kellemetlen lenne ebben az esetben, ha a csávó elkezdene nyomulni rá. Nekem is van egy fiú barátom, de csak online beszélünk, és egyértelmű volt, hogy ő többet is akarna, ha úgy alakulna. De ezért nem is találkozunk egymással, így nem túl intenzív az egész és tényleg megamarad haver szinten.
Szerintem elég ritka, hogy az ilyen barátságok megmaradnak barátságnak, főleg úgy, hogy az egyik fél nem is titkolja, hogy többet akar. Velem eddig mindig úgy volt, hogy ha egy fiú barátom elmondta, hogy akar valamit, akkor visszautasítottam, és utána már nem olyan volt az egész, mint korábban, ha pedig nem tartották tiszteletben, hogy nem akarok semmit hanem folytatták a nyomulást, az egyáltalán nem volt szimpatikus és akkor már inkább én szakítottam meg a barátságot. Szóval nem értem, mi a jó ebben a barátnődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!