Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít hitegetésnek?
Figyelt kérdés
Ha hitegettek titekeket valamivel, akkor mivel?2022. febr. 13. 15:58
1/1 anonim 

válasza:

Egyszer kavartam egy fiúval, hol összejött a barátnőjével és lekoptatott, hol szakított vele és megkeresett. Mindig azt mondta, többet nem jönnek össze, de mindig összejöttek. Aztán szakítottak végleg, külföldön dolgozott, mindig azt mondta, majd ha hazajön együtt leszünk, csak várjak rá...azóta is ott van, ennek már 2 éve, és 5 évig kavartunk, szerelmes voltam, de sose vállalt fel igazán, nem értettem az egészet. 20 évesen elegem lett belőle, és megszakítottam vele a kapcsolatot, nem értette miért. Neki azóta sincs senkije, én boldog párkapcsolatban élek.
A többi kapcsolatomban normálisak, egyenesek voltak a másik felek, ez az egy aki sokat ígért és keveset tartott be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!