Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek hálás azért mert kedvel a csaj? Várjak még rá? 37F
24 éves, találkozunk, bár randira még sosem hívtam. Tudja, hogy bejön nekem. Elmondta, hogy egyelőre nem érzi, hogy több lehet közöttünk barátságnál, pedig ő is vonzónak tart, mondta. Hozzátette nem tudja, hogy a jövőben lehet-e több, de már az is nagy szó nála, ha találkozgat valakivel.
Most akkor ez lekoptató szöveg, vagy hihető, hogy gondolkodik még és nem tudja, hogy lesz-e több, mert ahhoz kelene még pár tali?

Mivel indokolta, hogy nem tud még kapcsolatot elképzelni?
De nekem is lekoptató szövegnek tűnik, ha igazán bejön valaki, azzal akar kapcsolatot az ember.

Nekem van olyan hogy valaki tetszik, de kell egy kis idő míg eldöntöm, hogy tetszik-e annyira hogy járjak vele. Ráadásul ebben az esetben érthető hiszen 13 év kor különbség van és ezt meg kell gondolni.
Mondjuk 60% hogy igazat mond és 40% hogy lekoptató szöveg

Sietsz valahova?
Nem kell agyalni, taliztatok és kész.
N30

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!