Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálták ezt az exeim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálták ezt az exeim?

Figyelt kérdés
Az összes eddigi exem olyan pasikkal jöttek össze utánam, akiket előttem szidtak, elég csúnyákat mondtak roluk. Ez mindig meglepő volt számomra, mert előttem konkrétan "meleg"-nek (szép szoval), "csúnyá"-nak hívták őket. Ez lényegében csak egy kibúvás lett volna, hogy mégis tetszett nekik az adott személy, csak tereltek előlem?
2022. febr. 12. 00:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
még pár ex, és megtanulod talán, hogy mennyire lehet elhinni, amit mondanak
2022. febr. 12. 00:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy mindenki ilyen, bár lehet ez az én hibám, hogy bízom benne, hogy mindenki őszinte velem, ha már én is...
2022. febr. 12. 01:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj ha bizalommal állsz az emberekhez, de legyenek fenntartásaid és ne légy naív. Az esélyt mindenkinek meg kell adni arra, hogy őszinte veled, de ne hagyd magad megvezetni.
2022. febr. 12. 01:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszönöm! Igyekszem, csak sokszor nem tudatosul a hiba bennem, mert észreveszem, de elterelem a gondolatot, hogy ő mégsem olyan. Pozitív maradok, de figyelek. Köszi még egyszer!
2022. febr. 12. 01:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a magam példáját tudom mondani. Mindenkinek megadom a lehetőséget, de figyelek. Ha hazugságon kapom, ha úgy érzem nem őszinte akkor ezeket megjegyzem, de ha eljön egy pont amikor az az érzésem hogy nem őszinte, akkor felhozom a témát és várok hogy mi a reakció. Ha azt érzem, hogy nem őszinte akkor leülünk és megbeszéljük, hogy szerintem ez van, ha nem tud meggyőzni az ellenkezőjéről, na akkor már nincs több esély.
2022. febr. 12. 01:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Pl izgatta, hogy beszelhet rola, de elotted megsem dicserhette. A puszta emlitese jo erzes volt.
2022. febr. 12. 02:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezt csak a buta lányok csinálják, hogy nincs súlya a szavuknak. Valószínűleg amúgy kutya nem udvarolt neki, és beérte egy általa fikázott személlyel
2022. febr. 12. 06:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerinted a buta emberek miért jönnek össze az exükkel, aki széjjel csalta őket? :D
2022. febr. 12. 08:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyszer sajnos nekem is volt egy ilyen és nem vagyok rá büszke sem. Azt mondtam az illetőre hogy fú hát nagyon nem az esetem (tényleg akkor azt éreztem hogy nem az, nem tetszett). Aztán valahogy a szakítás után emellé az ember mellé sodort az élet és ahogy többet beszéltünk és voltunk együtt, nagyon megtetszett. Inkább az a tanulság, hogy amíg nem ismered a másikat nem tudhatod hogy később nem fog-e tetszeni. És bárki hibázhat.
2022. febr. 12. 09:35
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Hát barátom majd megtanulod. Akkor bízz meg egy nőben ha majd a kecske legeli a füvet a sirjarol.

Sajnos tapasztalat😁🙂

2022. febr. 12. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!