Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33-40 éves nők: csókoloznátok vagy esetleg össze is jönnétek maximum 50 éves férfival, akinek műfoga van?
Hogy lehet kivehető fogsorral csókolózni? Gyerekkoromban volt ilyen kivehetős fogszabályzóm, amit rá kellett húzni a felső fogsorra és a szájpadlást is takarta, hányinger volt az egész és az a szag, amikor reggel kivettem...Rémálmaimban se jöjjön vissza.
Valami ilyesmi lehet protézist is hordani.
Hát nem csókolóznék vele, az tuti. De ha kivenné és fogatlan lenne, akkor se. Bocsánat, de a testi vonzalom erről szól, vonzó a teste. Ha nem vonzó, attól még nagyon szerethetem a lelkét, lehet lélektárs, akivel remekül lehet beszélgetni, lehet érdektárs, akivel anyagilag és logisztikailag remekül működtetjük a családot, működhet a gazdasági érdekközösség, akár még szerethetem is emberként, vonzódni meg ahhoz fogok, akinek van foga meg haja, stb.
Ez van, lehet hisztizni rajta, én is tudomásul vettem, hogy a lapos mellkasommal soha nem fogok olyan vonzást gyakorolni a férfiakra, mint egy igazi kebelcsoda.
Én is így vagyok vele utolsó.
Egyszer akart tőlem valamit egy protkós és miután kétszer mondtam nemet arra ,hogy aludjak nála, beszólt, hogy adjak egy puszit és nyújtotta a karjait. Gondolom smárolni akart. Lehet bunkó voltam ,de egyből rávágtam, hogy nem..
Amikor evés közben úgy csattintott vagy cuppogott a fogsorával, mint a mamám, majd felfordult a belem.. 😀
Ha majd nem lesz egyetlen fogam sem, akkor sem fogok kèrni protkót, majd inkább le turmixolom a rántott húst is :D
De akkor már nyilván nyugdìjas leszek, ès nem a társkeresès lesz a legnagyobb gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!