Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok erről?
Figyelt kérdés
Egy férfi barátom (sima barátság tudtommal) azt mondta nekem, hogy meglepődnék, ha tudnám, hogy hogyan jelenek meg a férfiak fantáziájában (szexfantáziák).
Először nem értettem, és visszakérdeztem: mármint személy szerint én?
Válasz: igen, a rólam fantáziáló férfiakra célzott.
De egyetlen közös barátunk sincs, tehát arról nem lehet szó, hogy ő valakivel beszélt rólam, és az illető azt mondta, fantáziál énrólam.
Létezik, hogy viszont ő (ez a barát) fantáziál rólam?
Hogy juthatott ez a téma eszébe, és miért említhette így, ebben a formában?
Amúgy házas.
2022. febr. 11. 16:43
11/11 anonim válasza:
Nem akarja kiteregetni nyíltan amít érez!
"Úgy mondja a kutyának hogy a gazda értse"
Nincs min gondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!