Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok erről?

Figyelt kérdés

Egy férfi barátom (sima barátság tudtommal) azt mondta nekem, hogy meglepődnék, ha tudnám, hogy hogyan jelenek meg a férfiak fantáziájában (szexfantáziák).

Először nem értettem, és visszakérdeztem: mármint személy szerint én?

Válasz: igen, a rólam fantáziáló férfiakra célzott.

De egyetlen közös barátunk sincs, tehát arról nem lehet szó, hogy ő valakivel beszélt rólam, és az illető azt mondta, fantáziál énrólam.

Létezik, hogy viszont ő (ez a barát) fantáziál rólam?

Hogy juthatott ez a téma eszébe, és miért említhette így, ebben a formában?

Amúgy házas.

2022. febr. 11. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vmi közös közegetek csak van.Munkahely vagy vmi?
2022. febr. 11. 16:47
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Igen virágnyelven előadta h rendszeresen veri rád
2022. febr. 11. 16:54
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Létezhet, hogy ennyire naiv vagy? Nem. De legalább már mi is tudjuk, hogy ő rólad fantáziál.
2022. febr. 11. 16:59
 4/11 A kérdező kommentje:

1

nincs közös munkahely, ez a barátság attól függetlenül alakult ki.

2.

gondolod, hogy ő fantáziált rólam? de ezt így elárulná, még ha virágnyelven is, mikor tudható, hogy családja van?

más módon soha nem nyomult.

2022. febr. 11. 16:59
 5/11 A kérdező kommentje:

3.

nem naivság, de azt feltételezem, ha érdeklem őt és fantáziált rólam, éppen hogy titkolná, nemhogy magától ezt felhozza... inkább arra hajlok, hogy ő biztosan nem fantáziált rólam..

2022. febr. 11. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:
:)
2022. febr. 11. 17:03
 7/11 A kérdező kommentje:

6

minek örülsz?

2022. febr. 11. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem sem egyértelmű, hogy te jártál a fejébe, lehet, hogy ezzel azt fogalmazta meg, hogy a férfiak többsége szívesen fantáziál jó nőkről.

Ugyanakkor ebben a halmazban ő is benne lehet, tehát mégis lehet, hogy fantáziált rólad...

2022. febr. 11. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

A régi igazság férfi és nő között nincs igazi barátság az egyik fél mindig többet akar!

Tudom tagadják az érintettek de ez van!

2022. febr. 11. 17:37
 10/11 A kérdező kommentje:

9

de nem mondta, hogy bármit akarna, csak ennyit jegyzett meg, és úgy fogalmazott, hogy "más férfiak" fantáziálnak...

2022. febr. 11. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!