Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok erről?
Egy férfi barátom (sima barátság tudtommal) azt mondta nekem, hogy meglepődnék, ha tudnám, hogy hogyan jelenek meg a férfiak fantáziájában (szexfantáziák).
Először nem értettem, és visszakérdeztem: mármint személy szerint én?
Válasz: igen, a rólam fantáziáló férfiakra célzott.
De egyetlen közös barátunk sincs, tehát arról nem lehet szó, hogy ő valakivel beszélt rólam, és az illető azt mondta, fantáziál énrólam.
Létezik, hogy viszont ő (ez a barát) fantáziál rólam?
Hogy juthatott ez a téma eszébe, és miért említhette így, ebben a formában?
Amúgy házas.
1
nincs közös munkahely, ez a barátság attól függetlenül alakult ki.
2.
gondolod, hogy ő fantáziált rólam? de ezt így elárulná, még ha virágnyelven is, mikor tudható, hogy családja van?
más módon soha nem nyomult.
3.
nem naivság, de azt feltételezem, ha érdeklem őt és fantáziált rólam, éppen hogy titkolná, nemhogy magától ezt felhozza... inkább arra hajlok, hogy ő biztosan nem fantáziált rólam..
6
minek örülsz?
Szerintem sem egyértelmű, hogy te jártál a fejébe, lehet, hogy ezzel azt fogalmazta meg, hogy a férfiak többsége szívesen fantáziál jó nőkről.
Ugyanakkor ebben a halmazban ő is benne lehet, tehát mégis lehet, hogy fantáziált rólad...
A régi igazság férfi és nő között nincs igazi barátság az egyik fél mindig többet akar!
Tudom tagadják az érintettek de ez van!
9
de nem mondta, hogy bármit akarna, csak ennyit jegyzett meg, és úgy fogalmazott, hogy "más férfiak" fantáziálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!