Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miikor hangzott először el hogy "szeretlek"? És az első csók?

10#
Igaz nem az egyes vagyok.
35 évesen már egy jó pár kapcsolatom volt, mindig kellet az 1 2 hónap mire kialakultak az érzelmek rendesen.
De a mostani páromnál olyan gyorsan ment minden, hogy még nem is találkoztunk, csak videoztunk, és azt mondta hogy én leszek élete szerelme. Már én is tápláltam érzéseket iránta, hiányzott vártam hogy tudjunk beszélni. Pedig sose láttam élőben. Mikor elérkezett az első randi kiszállt a kocsiból, odajött hozzám és megcsókolt. Csók még sose esett ennyire jól. Az egész nap úgy elszaladt hogy már csak azt vettük észre este van. Elsiettük, de egy percét sem bántam meg. Azóta már a férjem. Egyikünk sem azért ragaszkodott a másikhoz mert ki voltunk éhezve a szeretetre. Mindkettőnknek nemsokkal előtte lett vége egy kapcsolatának.

#14 vagyok, most olvasom a kommenteket.
Szerintem a szerelem érzéséhez nem kell túlságosan ismerni a másikat. Az elmélyült szeretethez igen, az később alakul ki. Nekem a mostani barátom az egyetlen amúgy, aki "időben" mondta ki, hogy szeret. Mert akkor már én is éreztem, meg nem is volt túl későn. Olyan másfél hét után éreztük már mindketten a szerelmet, ezt utólag megtárgyaltuk.
Volt, aki egyáltalán nem mondta. Az szerintem gáz. Volt olyan, aki 1, volt, aki 3 nap után mondta, az szerintem is gyors volt, de első kapcsolatuk voltam.
Első csók meg általában első vagy második randin volt. Egyszer volt negyedik randin, addigra merte csak a csóri felénk srác :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!