Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, melyik pasinak lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik pasinak lenne több esélye nálatok?

Figyelt kérdés

1. átlagos külsejű = átlag magas (~175cm), átlagos testalkatú, otthon nyírt haj, unalmas öltözködés, jól keres havi 400-500ezer, milliós megtakarítás, saját kocsi

2. jóképű, magas (190), széles vállú, atletikus testalkat, divatos haj + öltözködés, szar fizetés havi 250ezer, albérlet, olcsó használt kocsi

2022. febr. 8. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hááát... se a túl magasak, se az izmosak nem az eseteim, de ha az a kérdés, hogy külsőre nem bejövős "gazdag" vagy külsőre bejövős "csóró" pasit választanék-e, akkor egyértelműen az utóbbi 🙄
2022. febr. 8. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
2. Pontosabban, amelyikbe szerelmes vagyok, de az nagyobb eséllyel a 2.lenne.
2022. febr. 9. 00:09
 13/16 anonim ***** válasza:
2 😇
2022. febr. 9. 02:25
 14/16 anonim ***** válasza:
2. tipus vagyok, soha életemben nem volt gond, akkor vagyok egyedül ha akarok. Egy ideje hozom az első tipus haviját is, bár ez lényegtelen mert soha egy forintot nem költöttem még nőre 😆
2022. febr. 9. 05:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Amelyik switch, vagy service top. Külsőre nincs ideálom, meg úgysem nekem való az együttélős kapcsolat, szóval az anyagiak se játszanak valami fontos szerepet. Viszont az nem lenne hátrány, ha pont egymást keresnénk a szexben, és jól kijönnénk a hétköznapokban.
2022. febr. 9. 09:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Inkább 2, de ennyi alapján az 1 is jöhetne. A személyiség lenne a döntő.
2022. febr. 9. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!