Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki aranyos, az kedves is?
Figyelt kérdés
Férfiaktól kérdezném elsősorban, hogyha egy nőnek azt mondjátok aranyos, az azonos azzal, mintha azt mondanátok kedves vagy?
A nőre, akit szerettek, mondjátok az aranyos jelzőt? Ha igen, milyen esetekben?
2022. febr. 8. 16:36
1/11 Lachesys 

válasza:

Ez micsoda hulyeseg? Aranyos az aranyos, mondjuk az alacsony bubifrizuraju animefeju lányka aranyos, de ettől még a kedves egy különálló tulajdonság.
2/11 anonim 

válasza:

Szerintem egy háziállat aranyos. Egy ember lehet kedves.
Emberre csak utóbbit használom
3/11 anonim 

válasza:

Az aranyos az kinézet, a kedves pedig belső tulajdonság.
4/11 A kérdező kommentje:
Igaz, kicsit pontosítok a helyzeten. Szeretek kreatív dolgokkal foglalkozni, most pl egy határidő naplót dekorálok, és abba beleírtam ugye a fontosabb dátumokat, köztük a párom név és születésnapját is. Erre kaptam meg az aranyos jelzőt.
2022. febr. 8. 16:44
5/11 anonim 

válasza:

Ahha, ebben az esetben lehetnek szinonimák.
7/11 anonim 

válasza:

"Az aranyos az kinézet, a kedves pedig belső tulajdonság."
Nem egészen. AKi kiabál, áskálódik, veszekszik, akárhogy nézhet ki, nem lesz aranyos.
8/11 anonim 

válasza:

Nem szinonima, de rokonértelmű szavak.
Pl. Aranyos vagy, hogy vettél nekem ajándékot
Vagy Kedves vagy, hogy vettél nekem ajándékot
Ez pl. ugyanazt jelenti
9/11 anonim 

válasza:

Lehet ,hogy a naplóra értette hogy aranyos.
10/11 anonim 

válasza:

az aranyos is tetszést fejez ki , már ha nem vagy csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!