Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Karrierista férfiak! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karrierista férfiak! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Járnátok olyan nővel aki orvos?

Mennyire imponál az elit férfiaknak ha a nő az orvos?

2022. febr. 6. 11:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem. Elég 1 karrierista a családba.
2022. febr. 6. 12:56
 12/16 Lachesys ***** válasza:
8%
Amúgy nem értem, folyamat olyan válaszok jönnek, hogy hát ha háziorvos vagy bőrgyógyász akkor ők ha nem dolgozik hétvégén, aztán ha leírom hogy várom hogy végre szakrendelőben lehessek akkor lepontoznak:DD ha tüdőgondozóban dolgozom akkor kevesebbet erek mintha tudoosztalyon vagy mi a franc? Ti se tudjátok mit akartok....
2022. febr. 6. 13:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Én orvosin végzek hamarosan, szerintem attól, hogy valaki "elit" vagy karrierista még nem feltétlenül lesz neki jó partner egy orvos. Egyrészt attól, hogy valaki karrierista még lehet neki fontos a család is és vágyat olyan nőre, aki otthon sürög-forog és szül egy rakás gyereket. Másrészt egy karrierista vagy "elit" (ez eleve mit jelent? Az is lehet elit, akit a szülei kitömtek pénzzel még akkor is, ha a nyolc általánosa sincs meg...) ember ugyanúgy vágyhat kis butuska, infantilis barátnőre, mert nem bírja el mindenki egója, ha a nője a körömfestésnél komolyabb témákhoz is hozzá tud szólni.

Ugyanígy egy családcentrikus, alacsonyabb végzettségű férfinak is lehetnek szellemi igényei a partnerével szemben és simán előfordulhatnak olyan családok is, ahol apuka ér rá jobban rendezni a ház körüli dolgokat és a gyerekeket, anyuka meg közben ügyel.

2022. febr. 6. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Pszichológus vagyok, én vagyok a nő. A párom karrierista, nem is kicsit. Jól működünk együtt.
2022. febr. 6. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:

“orvos”

Ez egy gyűjtőfogalom, nem egzakt hivatás. Milyen orvos? Magán plasztikai sebész, vagy közkórházban robotoló rezidens? Pláne; urológus, háziorvos, pszichiáter, kórboncnok esetleg - széles a spektrum…

2022. febr. 6. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Volt már ezen kérdés párszor itt, aztán a végén kiderült, hogy gáz van a dokinőnél, mert kutya nagy az igénye...
2022. febr. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!