Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyébként sok srác mért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyébként sok srác mért nem veszi észre, hogy csak megvezetik mint a makkos egeret? De fordítva is ugyanez igaz?

Figyelt kérdés
Annyirán nem hiszek ebben a hiszékeny világban. Valahogy, nagyon ritkán ismerik fel egymásban azonosságot! Annyirán észrevettem! De annyirán szakadok, amikor többen is velem együtt pofára ülnek! Az ember tudja, hogy nehezen lehet átlátható, akkor már mindegy nem! Eddig tapasztalataim során csak szakadtam a röhögéstől, mert mindegyik valamilyen vicces világot írt le körülöttem. Mintha be lettem volna narkózva tőlük. Gondolom azt gondolták kretén kredenc kiállítást rendezek.

#Vicc szisztéma
2022. febr. 5. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Maradt még a cuccból, amitől ilyen agymenése lesz az embernek?
2022. febr. 5. 23:28
 12/13 Savlekotő ***** válasza:
Sok volt a trombita virág,esetleg csattanó maszlag vagy a hajnalka mag ütött be ennyire..
2022. febr. 6. 03:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Sztem ha így van hát így van, de közben meg tudom hogy nem úgy van. Ha megkérdőjelezem magam átláthatóságképp akkor sem így van. Amúgy megpróbáltam segítséget kérni hát ha úgy van de senki nem volt hajlandó így lemondtam róla.
2022. febr. 6. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!