Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi munkatársam kereste a társaságomat, sokat bókolt, mostanánan viszont mintha nem érdekelném. Vajon mi lehet?
A többiek már leírták a lényeget. Tanulj belőle.
Off: szerintetek az ilyen helyzeteket elcsesző, emiatt letargiában lévő nők mekkora része viselkedik majd másként? ;)
#25 A kérdező tisztán leírta hogy a férfi többször bókolt. Nem kell mindenáron a másik fél nyakába varrni az egészet.
Általad írt esetek is vannak, de itt egyértelműen kezdeményező volt az egyik fél. A másik pedig annál semlegesebb. Nem kizárt hogy élőben akár elutasításként is értelmezhető volt.
"Nem kizárt hogy élőben akár elutasításként is értelmezhető volt."
Hát igen, a kérdező által lefestett szituációban ő gyakorlatilag elutasította a férfi közeledését. Aláírom én hogy a férfi lehetne egyértelműbb néhány bóknál, viszont a bókokra való reakció meghatározhatja hogy érdemes-e komolyabban közeledni vagy sem. Esetünkben egyértelmű lehetett hogy nem érdemes, legalábbis erősen úgy tűnhetett.
Én sem erőltettem volna tovább a srác helyében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!