Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi munkatársam kereste a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi munkatársam kereste a társaságomat, sokat bókolt, mostanánan viszont mintha nem érdekelném. Vajon mi lehet?

Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy mivel nem igazán mertem viszonozni, azt gondolta hogy nem tetszik nekem és feladta kb fél év után?

2022. febr. 1. 22:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
15%

Ezt buktad. Ideje tanulnod az ilyenekből.

----------

Férfiak, srácok! Ébresztő! Ennyit nem ér meg a nők többsége. Ha nem viszonozza a közeledést, sőt semmibe vesz, akkor így járt. Lesz más aki viszonozza.

2022. febr. 1. 23:49
 12/28 A kérdező kommentje:
9-es veled hogyan történt? Leírhatnád.
2022. febr. 1. 23:51
 13/28 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező! Ha érdekel, szívesen leírom privátban. Itt nem szeretném kiteregetni.

2022. febr. 2. 00:00
 14/28 anonim ***** válasza:
84%

Nalunk munkahelyen napi rendszerességgel megy az ilyen flört csajokkal, és nem véletlenül nincs tovább.

Ha nem lép tovább az ember, annak ott nálam oka van. Valami nem kerek akkor.

Bár azért illik a nőnek is viszonozni az ilyet, de a lényegi lépést a férfinak kell megtenni.

Ha nem teszi esélyes hogy nem érdekled eléggé. Ha a nő rosszul reagál, azzal bebiztosíthatja hogy nem lesz komoly fordulat. Azaz fontos hogy vevő legyél a bókokra és viszonozd, akár csak játékból

És akkor senkinek nem sérül az egója

2022. febr. 2. 00:32
 15/28 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szerintem meg:

1, megunta a banànt (amit leírtàl, az egyértelmű hàrítàs),

2, ràjött, h figyelemhiànyos vagy (az érdeklődése megszűnése azonnali reakciót vàltott ki),

3, ràjött, h a munkahelyre dolgozni jàrés csinálja a dolgàt.

A fentiek szabadszàmú kombinàciója is lehet az igazság mögött.

2022. febr. 2. 07:50
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, igen elszúrtam, össze kellett volna szedni minden bátorságomat, és az ő irányába kedves szavakat intézni mikor bókol, nem pedig zavarba jönni, és megszakítani a beszélgetést. Hát akkor maradunk jó kollegális kapcsolatban, amit szükséges megbeszélünk...
2022. febr. 2. 08:47
 17/28 anonim ***** válasza:
50%

Nem írtad milyen korosztályról van szó?

Lehet hogy a férfi kicsit önbizalom hiányos és kell neki a megerősítés hogy jó amit csinál, aki sok visszautasításba szaladt már bele életében az hajlamos csak a tutira menni, nem kockáztat.

Az is lehet, hogy talált közben mást, ha találkoztok és kedvesen beszél veled de egyáltalán nem érdeklődik utánad, nem keresi a társaságod akkor máson járnak a gondolatai, így jártál.

Nőként mit tehetsz?

-Elfogadod a helyzetet és reménykedsz, hogy újra kezdeményezni fog

-Te kezdeményezel valami beszélgetést, randit, és bevállalod azt, hogy esetleg visszautasítanak. Az is lehet hogy elmegy és közli veled, hogy talált közben mást, de legalább tudatában lesz annak, hogy van részedről fogadó készség irányába.

Persze sok nő elvből nem megy oda egy pasihoz, mert nem az ő dolga, később persze megbánja, mert tétlen maradt. Ha napi szinten kezdeményeznek nálad a férfiak és van miből válogatni, akkor lendülj túl az eseten és okulj belőle!!!

2022. febr. 2. 09:08
 18/28 A kérdező kommentje:
#17 Én 37 vagyok, pasi 39 éves
2022. febr. 2. 09:15
 19/28 anonim ***** válasza:
77%

17 vagyok....

Szóval már nem tini korosztály.....

Sajnos azt kell mondjam, hogy valószínűleg talált mást. Ha azt tapasztalod hogy újra keresi a társaságod, akkor dobjad be magad és legyél picit rámenősebb.

44F

2022. febr. 2. 09:22
 20/28 A kérdező kommentje:

9#

Egyébként a pasi nem önbizalomhiányos, sőt, jófej vicces, simán leszólít ha találkozunk hogy "hogy vagyok, mi a helyzet" stb amúgy nagyon talpraesett, és siman beszólogat, elpirulás nélkűl!

2022. febr. 2. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!