Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon erre mi a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes srác kérdése:

Vajon erre mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem is tudom hol kezdjem.nagyon sokat gondlkodok és örlödök az elmúlt hónapokban! És egyszerüen nem tudom a választ hát ha ti tudok segíteni ebben :)

Barátnőmmel pár nap múlva leszünk 4 évesek és nagy szeretem nem egyszerű eset. Amikor meg ismeret 6 hónapig minden tökéletes volt szinte mint a mesékben a 6 hónap után jöttek a problemak ez ahhoz fajult hogy szakított velem amikor be töltöttük az 1 évet pár napra rá.azt mondta hogy soha többet nem akkar látni 1 hétig olyan szenvedésen mentem keresztül mint még soha .után valahogy meg ismertem egy leányzó T és ősszel jöttünk .és amikor meg látta a profil képem ezel a lánnyal akkor jőttek a dolgok hogy mennyire meg bànta stb.a másik lánnyal hamar véget ért mert teljesen más volt minden nem ő volt.ujra össze jöttem akit a mai napig tisztelek becsülök a szerelmének .el mondta hogy bánya stb mivel hogy annyira szeretem mint most ezért ezt el néztem neki kb 3 4 hónapig megint minden tökéletes volt tényleg éreztem hogy szeret és mind 2 boldogok voltunk utána jöttek megint a veszekedések ami normális minden kapcsolatba .2 év től keményen harcoltunk hogy ősszel tudjunk költözni minél hamarabb ez sajnos majdnem 2 évbe telt de meg lett már csak apró simítások vannak hogy meg legyen ez az álom és ő ennek nem örül neki van egy testvére és szó szerint amióta vannak gyerekei a testvérének ő ki van fordulva ön magából egy bunkó flegma nő lett azóta és bármit mond neki a testvére még ha nincs is igaza el gondolkodik rajta és valahogy mindig az van amit neki mond de az előtt egy tündér egy nő volt tényleg.és nem tudom mi van vele mostanában mér nagyon el vagyok keseredve hogy talált mást vagy a testvére mond neki olyanokat amit szegény el hisz .azt tudni kell hogy a családjával nem bírjuk egymást. És azt is tudni kell hogy azért gyanakszok a testvérére mert 3 hónappal ezelőtt volt közöttünk egy mosoly szünet gondolkozasod idő és ő a testvérével meg a gyerekel volt el foglalva ameddig én szenvedtem abban az 1 hétben adig szerintem eszébe se jutottam. És amikor fel hívtam flegmán az volt a válasz hogy még nem tisztázta le magában a dolgokat. Az a furcsa számomra hogy csak telefonba ilyen még írásban személyes nem.személyesen meg így szeretlek úgy szeretlek.már nem tudom hogy mit higyek el . Kérdeztem nem 1 X nem 2 hogy mi a baj és csak azt kaptam válsz ként hogy ő se tudja de szeret .helyesírási hibáért bocsánat gyorsan írtam a válaszokat előre is köszönöm! 25 F

2022. febr. 1. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"szakított velem amikor be töltöttük az 1 évet pár napra rá.azt mondta hogy soha többet nem akkar látni "

Szerintem kár volt folytatni, azóta is voltak szünetek, és nem vagytok boldogok. Így nem érdemes összeköltözni.

2022. febr. 1. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez már haldokló kapcsolat.
2022. febr. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!