Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb fiùval járok,én szeretném ha a kapcsolatunk a következő szintre lépne, viszont ö még nem àll készen. Mi ilyenkor a megoldás?
1 éve már, hogy megismerkedtünk. Már az első talàlkozàsnàl mély benyomást tett rám,tudtam, ö álmaim férfija. Külsőre is nagyon vonzó volt számomra ,de ezt leginkább a belső tulajdonsàgai miatt ìrom.
Már az elején kiderült, hogy 4 évvel fiatalabb nálam, már akkor sejtettem, hogy ez még gond lehet köztünk, de akkor nem foglalkoztam vele, hiszen élveztem a társaságát.
Nagyon udvarias, és kedves volt mindig, úgy bànt velem, mint egy hercegnővel. Lenyűgözött a töretlen lelkesedésü udvarlása, képtelenség lett volna nem bele szeretni. Ez persze kölcsönös volt.
Úgy érzem, egyre jobban szeretem.
1 éve tart a dolog már. Neki én vagyok az első nö az életében, nekem előtte volt már 1 komoly parkapcsolatom.(nekem ez is aggodalomra ad okot)
Eleinte nem gondoltam, hogy ez ilyen komoly lesz, és most úgy érzem, hogy vele akarok élni, azt akarom, hogy ö legyen majd a férjem, a gyerekeim apja. Szeretném, ha lépéseket tennénk a közös jövő érdekében, de ö még nem áll készen. 1 reszböl megértem öt is, de nekem mégis ez a vágyam.
Tudom, hogy mindkettőnknek engednie kell, de egyszerűen azt érzem, hogy én már erre vágyom.
Jelenleg nem a legjobb a helyzet, heti 2x szoktunk találkozni munka és más dolgok miatt. Úgy érzem, nekem ez kevés.
A jövőjét ö is velem képzeli el,tudom hogy szeret engem, de egyelore nem akar semmit elsietni.
És talán az egyik legnagyobb probléma, hogy nem igazán vannak tervei(nk) hogy mikor, és hogyan is valósulhatnànak meg az én vágyaim 😶
Mi ilyenkor a megoldás?
Jezusom, allj mar le,rendesen ijeszto vagy..
N
összeköltözésre gondoltam, amikor azt irtam, hogy uj szintre lépnék.
és azzal sem értek egyet, hogy ilyen korban még nem lehet komolyan tervezni. miert ne lehetne ? legalább tobb idonk lenne szeretni egymást
Aztán miből? Van félretett pénzetek? Ő tanul vagy dolgozik? Mik a tervei a jövőben ezt illetően?
Valószínűleg "csak" az van, hogy ő még nem tud különköltözni. Azért oda már biztos anyagi háttér kell, ami neki nincs.
Örülj inkább, hogy éretten gondolkodik, és nem megy a nyakadra ingyenélni. Te albérletben laksz? Vagy saját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!