Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném ha az első gyönyörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném ha az első gyönyörű lenne mind a kettőnknek ehhez keresek szép zenéket!? Hálás lennék a válaszotokért,17/L (lenn)

Figyelt kérdés

Holnap leszünk egy évesek szerelmemmel, eddig nem feküdtünk le, de már nagyon szeretnénk együtt lenni. Szeretném ha az első szép lenne, szóval gyertyákat, illoolajokat tervezek. Volt most egy kis probléma a kapcsolatunkban amit én már megbocsájtottam neki, szeretném ha tudná, ha érezné, hogy nagyon szeretem és nem haragszom rá. Szeretném kényeztetni, és ehhez kéne valami szép, lassú zene gyűjtemény :) Tudnátok nekem olyan helyeket ahonnan relaxációs, lassú szerelmes zenéket szedhetek le? Mind a ketten imádjuk japánt, szóval olyasmi is jöhet :)

amúgy 17 éves vagyok, ha vannak ötleteitek még, mivel tehetném az estét különlegessé, azt is szivesen fogadom!

Köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 10. 13:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez is segítség. :)

YT-ról nem enged tölteni :S

2010. szept. 10. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezt töltsd le, aztán az mp3 és audió 3. fülre rákattintasz bemásolod azt a linket amelyik zenét le akarod tölteni és letölti neked mp3-ba. Remélem sikerül.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. szept. 10. 14:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Az első 2 linkjét el tudom küldeni:

[link]

[link]

2010. szept. 10. 14:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Ilyenem van, ezt használom, de valamit a Sony-val kapcsolatban kiír :S
2010. szept. 10. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:

innen könnyedén letudod tölteni.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. szept. 10. 14:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Húú hatalmas segítség nagyon köszönöm!!!!!
2010. szept. 10. 15:16
 17/18 anonim ***** válasza:

mi kb negyed órája erre csináltuk:

The Notorious B.I.G. - Gimme The Loot

:-P

2010. szept. 10. 15:47
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöööm!!

Ú jó sok számot leszedtem, találtam én is valami újat!

Aysel - Fallin'

Nekem tetszik! :)

2010. szept. 10. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!