Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek ti is el ábrandoztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek ti is el ábrandoztok a szexről egy pasival aki be jön nektek?

Figyelt kérdés
Kinek nagyobb kinek kisebb a libidoja de kíváncsi vagyok a véleményeteket.

2022. jan. 30. 08:39
A kérdező szavazást indított:
Igen szoktam
Nem nem szoktam
Csak ha már meg volt az első alkalom,vagy csók
32 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, jól megráncigálnék most valakit, de nem tehetem bizonyos okok miatt.😂
2022. jan. 30. 08:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy igen :D Van, hogy a munkától is elvonja a figyelmemet, ami nem túl jó... :P
2022. jan. 30. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos nem jövök be azoknak a srácoknak, akik nekem tetszenek, legalábbis egyik sen kezdeményez. Olyannal nem szívesen lennék együtt, aki semmilyen téren nem vonzó, szóval maradt az álmodozás.
2022. jan. 30. 10:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy kollégám, soha az életben nem lesz köztünk semmi, nem egy szinten vagyunk. De állandóan bevillan valami, meg azon kapom magam, hogy fantáziálok róla, rohadtul idegesítő.
2022. jan. 30. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
lányok, és a fantáziát maszti is követi ?
2022. jan. 30. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 naná, de azt nyilván nem lehet minden körülmény között csinálni :D
2022. jan. 30. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:

5:

Nem. Inkább majd tettek. Ha nem lesz nála több kurzusom.😄

2022. jan. 30. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Bejön egy szó, bocs.
2022. jan. 31. 11:08
 9/10 A kérdező kommentje:
És ha a férfinak van férfias kisugárzása de nem néz ki túl jól,mondjuk csak 10/5 vagy 10/4, de más téren no problem,mert szerintem mi pasik inkább a külsőre megyünk,egyből áll a cerka ha egy szép mellet vagy egy szép popsit látunk amit ki is hangsújoz a hölgy,de mi a helyzet a nőkkel,ti is így látjátok ezt,egy férfi nem annyira tudja hangsújozzni a nemi vonásait úgymond,nem hordunk passzos nadrágot többségében,és a frizura is ojan általános a mai világban,de ha a kisugárzás meg van akkor szerintem ti nők erre jobban fel figyeltek
2022. jan. 31. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 hát a passzos nadrágtól eleve elmegy minden szexuális vágyam a pasi iránt, mivel nem túl férfias viselet. De a borzalmas helyesírás is eléggé lohasztó tud lenni. Tudod, clever is the new sexy.
2022. jan. 31. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!