Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már az első 2 randin megvan a kontakt, akkor csajok ti is ábrándoztok ilyenekről? 22F
Figyelt kérdés
Én nemrég ismertem meg egy fantasztikus lányt. 2X randiztunk, mindkettő nagyon jól sikerült. Én úgy vagyok vele, hogy ha lefekszem rá gondolok elalvás előtt, meg reggel is vele ébredek, napközben is sokat gondolok rá, pedig nem vagyok szerelmes, inkább elvarázsolt.
Veletek is így van fordítva? Illetve ha a csaj kezdeményező az én esetemben, akkor ő is úgy van mint én?
2010. jún. 21. 23:50
1/6 Voguelilias válasza:
Biztos van akiknél így van és olyan is akiknél nem. Speciel én így voltam az egyik volt barátommal. Vele feküdtem vele keltem épp amikor nem foglaltam el magam teljesen rá gondoltam stb stb. És igen akár a lány is lehet így vele.
2/6 A kérdező kommentje:
mi még nem járunk, csak randizgatunk és találkozgatunk, de mégis mikor együtt vagyunk mintha évek óta tartana....összebújva filmezünk, simogatjuk és puszilgatjuk egymást stb. mint egy pár...
2010. jún. 21. 23:57
3/6 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy rohadtul szerelmes vagy. Én is voltam és jelenleg is az vagyok :D
4/6 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam szerelmesnek, inkább csak lelkesnek...elvarázsoltnak. Hiányzik, pedig 2X ha randiztunk, sokat is gondolok rá....
2010. jún. 22. 00:09
5/6 anonim válasza:
Vagyis szerelmes vagy b@sszus. Ciki kimondani már ezt is, vagy mi a täköm. -,-
6/6 capslock válasza:
Én nagyon szerelmes vagyok. elhagyott a párom. azt mondta úgy érzi,hogy én vagyok a legjobb barátja. de nem szeret. mintha a szívemet tépték volna ki. ez 3 napja történt. azóta nem eszek,csak cigi és kávé. na meg a sírás egész nap. egy házban élünk,amig nem költözök el. rossz őt látni úgy,hogy tudom : nem az enyém már. bocsi,hogy ezt leírtam.csak nem igazán van kivel megbeszélnem. messze vagyok a régi otthonomtól,a barátaimtól. még egyszer bocsánat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!